Închide meniul

Scos de pe teren, Dennis Politic i-a adresat două cuvinte lui Ovidiu Burcă. Cum a reacţionat antrenorul lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 9:09

Reclamă
Scos de pe teren, Dennis Politic i-a adresat două cuvinte lui Ovidiu Burcă. Cum a reacţionat antrenorul lui Dinamo

Scos de pe teren, Dennis Politic i-a adresat două cuvinte lui Ovidiu Burcă

Dennis Politic și Ovidiu Burcă, în Dinamo - Farul 0-2 / Captură OrangeSport

Scos de pe teren, Dennis Politic i-a adresat două cuvinte lui Ovidiu Burcă. Fotbalistul și tehnicianul lui Dinamo s-au contrat în a doua repriză a meciului de pe „Arcul de Triumf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă l-a scos din teren pe Dennis Politic în minutul 72 al duelului din capitală, pierdut de către „câinii roșii” cu scorul de 0-2. După acest rezultat, Dinamo a ajuns la 3 înfrângeri consecutive, iar situația de la club pare a deveni tot mai tensionată.

Scos de pe teren, Dennis Politic i-a adresat două cuvinte lui Ovidiu Burcă. Ce a transmis jucătorul „câinilor”

După ce a fost schimbat de către tehnicianul lui Dinamo, Dennis Politic a reacționat în apropierea băncii de rezerve. Acesta nu a fost de acord cu decizia lui Ovidiu Burcă și i-a transmis doar două cuvinte tehnicianului. „Mai puteam”, a fost reacția atacantului lui Dinamo, care a fost schimbat în minutul 72 cu Ahmed Bani.

Chiar dacă cei doi au dat mâna după efectuarea schimbării, Ovidiu Burcă a părut surprins de cuvintele pe care i le-a adresat atacantul de 23 de ani.

De asemenea, tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare a vorbit și după meci despre schimbarea lui Dennis Politic. Ovidiu Burcă a dezvăluit faptul că a crezut că este mai bine să introducă în teren un nou jucător, din cauza faptului că atacantul ar fi acuzat crampe.

Reclamă

„Dennis mi-a dat niște semne că terminase resursele. L-am văzut cu crampe, am avut senzația că trebuie să venim cu ceva proaspăt”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Farul, la digisport.ro.

De asemenea, și tânărul jucător a reacționat la finalul meciului. Acesta a menționat faptul că nu se află într-un conflict cu antrenorul echipei și că dorea să continue în teren, pentru a-și ajuta echipa.

„Nu e absolut nimic! Mister ia deciziile, nu a fost nimic negativ. Eu doar îmi doream să continui pentru a-mi ajuta echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost puțin supărat că am fost scos, dar nu e absolut nicio problemă. Nu-mi datorează nicio explicație. Pur și simplu a simțit nevoia să mă scoată. A fost un teren greu, am avut o crampă, am avut cârcei după un șut și poate că din cauza asta a simțit nevoia să mă scoată”, a spus Dennis Politic, la finalul meciului, pentru sursa citată anterior.

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2

„Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Când mingea nu intră în poartă şi ai ocazii, ce să zici, asta este situaţia. Este o situaţie care ne apasă. I-am văzut pe jucători apăsaţi. Nu aş vrea să vorbesc prea mult de arbitraj, dar mi s-a părut prea timorat. Adversarii au o voce grea şi când vorbesc ei creează tensiune. Arbitru a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri şi păreri.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. Denis mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”, a spus tehnicianul „câinilor”, după meci, conform sursei menționate anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și