Închide meniul
EXCLUSIV

„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 13:27

Reclamă
„Şi-a luat-o în cap Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Neluţu Varga / Hepta

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB şi-a manifestat public interesul pentru Philip Otele, jucătorul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nigerianul de 24 de ani se află pe lista lui Gigi Becali în această vară, dar după succesul lui FCSB din Gruia, Gigi Becali s-a răzgândit şi vrea să îi ofere lui Neluţu Varga o sumă mai mică.

„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Iniţial, Gigi Becali ar fi fost dispus să ofere un milion de euro pentru Otele, dar în urma victoriei din Gruia, Becali a declarat că oferă numai 600.000 de euro.

Neluţu Varga a comentat declaraţiile patronului de la FCSB şi a spus că nu se pune problema ca CFR Cluj să vândă jucători la formaţia roş-albastră. Varga susţine că a glumit cu Becali şi că acesta nu îşi permite să cumpere jucători de la formaţia din Gruia:

„Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”

Întrebat dacă îi va fi greu fără Florinel Coman în lupta de la vară din preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali a dezvăluit că încă nu este închisă povestea transferului lui Coman, dar şi faptul că nu îi va fi greu cu banii pe care îi va încasa, dacă acesta se va materializa.

Patronul celor de la FCSB a anunţat că din cele 5 milioane de euro va plăti 800.000 de euro pentru Otele de la CFR Cluj şi va încerca să îl cumpere şi pe Marius Ştefănescu de la Sepsi Sf. Gheorghe:

„(n.r. Va fi greu în cupele europene fără Florinel Coman?) Să vedem. Să vedem. Nu e închisă povestea. E și greu, dar și ușor cu 5 milioane de euro în cont. Cu 5 milioane îl iei pe Otele cu 800.000, că ți-l dă. Poți să-l iei și pe Dumitrescu ăla. Ștefănescu, da”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și