Închide meniul

Semnal de alarmă tras de Gică Hagi, înainte de Farul – Hermannstadt: „Asta e realitatea! Trebuie să facem ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 18:38

Semnal de alarmă tras de Gică Hagi, înainte de Farul – Hermannstadt: Asta e realitatea! Trebuie să facem ceva!”

Semnal de alarmă tras de Gică Hagi, înainte de Farul - Hermannstadt

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă, înainte de Farul – Hermannstadt. „Regele” s-a plâns de faptul că jucătorii săi au încasat prea multe goluri, în turul sezonului de Liga 1. De asemenea, managerul campioanei a recunoscut și faptul că se aștepta ca echipa sa să aibă mai multe victorii, după primele 15 meciuri disputate în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va duela cu Hermannstadt sâmbătă, de la ora 21:00, meciul fiind în format live text, pe AS.ro. Înaintea confruntării cu sibienii, campioana ocupă locul 7 în Liga 1, în timp ce trupa lui Măldărășanu este pe locul patru.

Semnal de alarmă tras de Gică Hagi, înainte de Farul – Hermannstadt

Gică Hagi a prefațat duelul cu Hermannstadt, și a declarat că sibienii traversează un moment excelent. Însă, „Regele” speră să le întrerupă seria acestora, și să obțină cele trei puncte din partida de sâmbătă.

Hagi a reamintit forma de vis pe care o traversa și Farul în sezonul trecut, însă a declarat că lucrurile s-au schimbat în această stagiune, iar echipa se confruntă cu probleme în compartimentul defensiv.

„Ne așteptam să avem mai multe victorii și mai mult puncte după turul de campionat. Din păcate, în ultimele 3 meciuri de acasă puteam obține mult mai mult. Asta e realitatea. Începe returul, trebuie să facem mai multe. Să stăm defensiv mai bine, ofensiv să marcăm mai mult. Toate meciurile sunt grele.

Reclamă

Întâlnim o echipă care e într-un moment bun, face bine ambele faze. Formează o echipă omogenă, jucătorii au experiență în prima ligă. Antrenorul lor e foarte bun, a demonstrat, a dus echipa din Liga 2 până aici. Jucăm acasă, sperăm să intre mai multe mingi în poartă. Victoria e obiectivul numărul 1

Suntem o echipă căreia îi place să atace și la un moment dat ne descoperim. Echipa a excelat anul trecut, din toate punctele de vedere. E mai greu să te menții. E greu să repetăm ce am făcut anul trecut. A fost un sezon fantastic. Am jucat de la egal la egal cu cele mai bune echipe din România. Marcam multe goluri, chiar dacă și primeam. Acum primim prea multe, trebuie să facem ceva!”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi, mândru de copiii săi

Gică Hagi anunţă că este extrem de mândru de copiii săi. „Regele” a vorbit despre momentele speciale din familia lui. În această săptămână a urcat pe scena TNB şi a felicitat-o pe Kira Hagi, cea care a jucat în premiera piesei de teatru „Sistemul perfect”. Duminică, Ianis Hagi este aşteptat să joace în Barcelona – Deportivo Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a avut şi un sfat savuros pentru Ianis Hagi, cel care este în faţa uneia dintre cele mai importante provocări ale carierei. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves se va duela cu fosta echipă a tatălui său, Barcelona. Ianis este în căutarea primului său gol în La Liga.

„(Reporter: Ianis joacă în weekend cu Barcelona. Zilele trecute aţi urcat pe scenă cu Kira…sunteţi un tată mândru) Da, bineînţeles. Asta e 100%. Sunt mândru de ei, de amândoi. Au crescut foarte bine şi au propriul lor drum. Au de muncit, asta au învăţat de mici. Pentru că atunci când creşti mare trebuie să ai o muncă, un serviciu. Ei chiar îl au şi mă bucur că sunt preocupaţi şi se duc la muncă.

Am vorbit cu Ianis, dar nu în detalii. Ei pregătesc meciul pentru că trebuie să fie 200% acolo, nu 100%. E un meci în care nu au nimic de pierdut şi se vor duce cu încredere, cu curaj, cu tot ce pot ei. Dar trebuie să alerge de două ori mai mult. Şi noaptea în somn trebuie să alerge. Trebuie să se pregătească toată echipa. Acolo trebuie să stai foarte bine şi să alergi de două ori mai mult ca ei„, a declarat Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și