Închide meniul

Sepsi – Farul 1-1. Două goluri anulate pentru gazde și ratări uriașe semnate de Louis Munteanu! Pas greșit pentru echipa lui Hagi

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 21:44

Sepsi – Farul 1-1. Două goluri anulate pentru gazde și ratări uriașe semnate de Louis Munteanu! Pas greșit pentru echipa lui Hagi

Sepsi - Farul 1-1

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Sepsi – Farul 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 3 din playoff-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei partide Farul a marcat prima, prin Louis Munteanu. Sepsi a restabilit egalitatea la un minut de la golul campioanei, prin Safranko. De asemenea, în cadrul acestui duel, covăsnenii au avut și 2 reușite anulate.

Cum arată clasamentul din playoff, după Sepsi – Farul 1-1

1. FCSB – 38 puncte
2. Universitatea Craiova – 31 puncte
3. CFR Cluj – 28 puncte
4. Rapid – 28 puncte
5. Farul – 26 puncte
6. Sepsi – 24 puncte

Sepsi – Farul 1-1

Min. 88: O nouă ratare uriașă semnată de Louis Munteanu! A șutat în portar și nu a reușit să trimită mingea pe poartă, după reluare. Arbitrul a dictat inițial offside, însă, dacă înscria, golul putea fi validat din camera VAR.

Reclamă

Min. 81: Ocazie pentru Sepsi! Alimi a primit mingea în careu, dar nu a reușit să înscrie din câțiva metri.

Min. 79: Ratare uriașă pentru Farul! Florin Ștefan a făcut o greșeală colosală, iar mingea a ajuns la Louis Munteanu. Atacantul campioanei a trimis mingea în bară, chiar dacă era într-o poziție clară de a marca.

Min. 58: Gol anulat pentru Sepsi! Andres Dumitrescu a primit o centrare bună în careu și a trimis mingea, cu o lovitură de cap, în poarta lui Buzbuchi! Reușita a fost anulată după o lungă analiză VAR, pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Sepsi – Farul 1-1! Safranko a restabilit egalitatea, cu o execuție din interiorul careului. Buzbuchi nu a reușit să respingă mingea, iar covăsnenii au egalat imediat după reușita campioanei.

Min. 44: Sepsi – Farul 0-1! Louis Munteanu a trimis un șut puternic, fără să se uite la poartă, care l-a învins pe Niczuly!

Min. 40: Gol anulat pentru Sepsi! După un duel între Oroian și Ganea, balonul a intrat în poartă. Totuși, golul nu s-a pus, după ce arbitrul Chivulete a acordat fault în atac.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – K. Varga, N. Păun, Dumitrescu – Kallaku , Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Dinu Moldovan – Gedo, Oteliță, F. Ștefan, Popșa, Alimi, Rondon, R. Varga, Degeljuh, Aganovic
Antrenor: Bernd Storck

Farul Constanța: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Dănuleasa, Dussaut – C. Ganea, Queiros, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, I. Cojocaru
Rezerve: Mușat, Grosu, Gustavo Marins, Sîrbu, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Stoian, Vînă, Andronache, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

Reclamă

Sepsi primește vizita campioanei după ce, în etapa precedentă a Ligii 1, a obținut un rezultat de egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1.

De cealaltă parte, elevii lui Gică Hagi au pierdut meciul cu FCSB, din etapa a 2-a a playoff-ului din Liga 1, cu scorul de 0-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna februarie a acestui an. La momentul respectiv, „marinarii” se impuneau cu scorul de 1-0, tot la Sf. Gheorghe.

Cum arată clasamentul din playoff, înainte de meciul care deschide etapa a 3-a:

1. FCSB – 38 puncte
2. Universitatea Craiova – 31 puncte
3. CFR Cluj – 28 puncte
4. Rapid – 28 puncte
5. Farul – 25 puncte
6. Sepsi – 23 puncte

Constantin Budescu, OUT din lotul lui Farul

Constantin Budescu e OUT din lotul celor de la Farul, pentru duelul cu Sepsi, din această rundă de play-off. Gică Hagi a luat o decizie radicală şi îl va lăsa pe „Magician” la Constanţa, alături de alţi cinci jucători.

Farul se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, pentru duelul din etapa a 3-a de play-off. Partida se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi a anunţat că doar 20 de jucători vor face deplasarea la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi. Constantin Budescu, Ronaldo Deaconu, Kevin Boli şi David Kiki, cel care va pleca de la Farul la finalul sezonului, sunt out din lotul constănţenilor.

Gică Hagi nu se va mai baza pe serviciile lui Constantin Budescu, iar decarul de la Farul va pleca de la echipă la finalul sezonului, acesta fiind transferat de „Rege” la începutul actualei stagiuni.

De asemenea, conform site-ului oficial al celor de la Farul, Gică Hagi a mai renunţat la doi jucători, pentru duelul cu Sepsi. Al treilea portar al echipei, Vlad Răfăilă, şi Amine Bechaib, revenit după o accidentare, vor rămâne şi ei la Constanţa, alături de ceilalţi patru jucători.

Constantin Budescu a bifat doar opt minute la Farul, în ultimele trei etape. Acesta a intrat pe finalul duelului cu FCSB, din ultima rundă. În total, în acest sezon, decarul de 35 de ani a jucat în 29 de meciuri pentru campioană, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere nouă pase decisive, în toate competiţiile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și