Închide meniul

Sorin Cârțu, reacție fermă după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E frustrant! E greu să accepți că iei gol în minutul 1!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 23:41 / Actualizat: 20 februarie 2023, 9:44

Reclamă
Sorin Cârțu, reacție fermă după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E frustrant! E greu să accepți că iei gol în minutul 1!”

Sorin Cârțu, reacție fermă după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu a avut o reacție fermă după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Președintele Universității Craiova s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa olteană a încasat gol în primul minut al partidei de pe „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Sorin Cârțu, reacție fermă după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Oficialul din Bănie s-a declarat frustrat de faptul că Universitatea Craiova nu a reușit să reziste mai multe de un minut, în partida cu FCSB, fără să primească gol.

„Se mai întâmplă să iei gol în start de meci. Oricum, e greu să începi cu handicap un meci cu FCSB. E îmbucurător că s-a terminat la egalitate partida. E greu să accepți că iei gol în minutul 1, e frustrant, mai ales în fața unui adversar de calitate ca FCSB. Nu contează cine a fost favorită, important e ce s-a decis pe teren.

Eu am avut speranță tot timpul că putem câștiga azi. Obiectivul Craiovei este cupele europene. Bineînțeles că vrem cel mai mare loc, dar e foarte important cu câte puncte intrăm în play-off. În funcție de asta vedem ce putere putem avea pentru a recupera. E foarte important numărul de puncte când se înjumătățesc. Sunt șase echipe foarte apropiate valoric. Cred că Sepsi va fi a șasea. Toate meciurile vor fi foarte disputate. Se anunță unul dintre cele mai tari play-off-uri care au fost până acum, poate cel mai reușit.

Reclamă

Eu, când eram antrenor, niciodată n-am ales portarul. Portarii erau aleși de antrenorii cu portarii. Ei îi antrenau toată săptămâna, postul ăsta pentru mine e ales de antrenorii cu portarii. Dacă ești antrenor, nu înseamnă că te pricepi și la portari. Atacanții și portarii nu sunt posturi pe care să le alegi așa ușor.

Nu s-a interpretat ca o gafă ce a făcut Arlauskis cu Farul. Sau a fost, dar nu determinantă ca să-l urâm. V-a spus foarte bine patronul. A fost o reconsiderare din acel moment. O reconsiderare a ceea ce vrem să facem în continuare, pentru că ne-a durut prestația echipei la Constanța în fața unei echipe de juniori. Au avut 3-4 seniori cei de acolo. Ne-a supărat cel mai mult atitudinea și domnul Rotaru a luat decizia asta de a revigora cumva lotul”, a declarat Sorin Cârțu, pentru prosport.ro.

Malcom Edjouma a fost marcatorul celor de la FCSB, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost, de fapt, autogolul lui Iulian Cristea, fundașul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Florin Răducioiu îl condamnă pe Ștefan Târnovanu pentru golul încasat de FCSB. Totodată, acesta spune că FCSB ar fi meritat să câștige partida de pe „Arena Națională”.

„Are un simţ al golului incredibil (n.r. Malcom Edjouma)! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii Vezi toate știrile
Citește și