Închide meniul

Ştefan Baiaram, mesaj de pe patul de spital! Atacantul Universităţii Craiova s-a operat: „Revin mult mai puternic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 21:19

Ştefan Baiaram, mesaj de pe patul de spital! Atacantul Universităţii Craiova s-a operat: „Revin mult mai puternic!

Ştefan Baiaram, mesaj de pe patul de spital

Ştefan Baiaram s-a operat/ Facebook Ştefan Baiaram

Ştefan Baiaram, atacantul Universităţii Craiova, a transmis un mesaj de pe patul de spital. Jucătorul oltenilor promite să revină mai puternic, după accidentarea suferită pe final de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram s-a accidentat în partida din Cupa României, dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova. A fost a doua accidentare suferită de atacant în această toamnă, fiind „pe bară” patru runde.

Ştefan Baiaram, mesaj de pe patul de spital

Ştefan Baiaram s-a operat la un spital din Barcelona. Atacantul susţine că va reveni şi mai puternic, după operaţia la genunchi care îl va ţine departe de teren timp de câteva luni.

„Vreau să mulțumesc doctorului Ramon Cugat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, cât și echipei mele Universitatea Craiova pentru sprijinul acordat. Promit că după această experiență o să revin mult mai puternic”, se arată în mesajul postat de Ştefan Baiaram, pe contul oficial de Facebook.

Până la postarea lui Ştefan Baiaram, oficialii de la Universitatea Craiova au transmis faptul că atacantul va reveni peste 8-10 săptămâni.

Reclamă

După accidentarea suferită în meciul de cupă de la Pitești cu FC Arges, Stefan Baiaram a devenit indisponibil pentru următoarele luni. El nu a putut fi recuperat în cele trei săptămâni în care a urmat un tratament și astfel s-a decis ca el sa se opereze.

Astfel, atacantul ce recent a împlinit 20 de ani, a plecat duminică la Barcelona și azi va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchi. Se preconizează ca el sa fie apt de joc in 8-10 săptămâni”, se arată în mesajul transmis de cei de la Universitatea Craiova.

Pentru a suplini lipsa lui Ştefan Baiaram, Universitatea Craiova l-a transferat în această iarnă pe Alexandru Işfan. Oltenii i-au plătit 650.000 de euro celor de la FC Argeş, în schimbul atacantului care a fost şi în vizorul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova

Jovan Markovic s-a comparat cu brazilianul Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova. Atacantul oltenilor susţine că are 200 de grame în plus, însă nu consideră acest fapt o problemă.

Jovan Markovic susţine că este criticat vehement, din cauza greutăţii sale. Atacantul susţine că nu se lase afectat de vorbe, comparându-se cu brazilianul Ronaldo.

Totodată, Markovic şi-a făcut planurile pentru ultima parte a sezonului din Liga 1. Tânărul de 21 de ani vrea să evolueze în cât mai multe partide pentru Universitatea Craiova, şi nu a renunţat la echipa naţională.

„Da, am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop, pe mine nu mă mai interesează. Dacă mă afectau criticile, mă lăsam demult.

(n.r – Și Ronaldo brazilianul era așa) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu (n.r – zâmbește). Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine. Dacă mă critică, asta e, e treaba lor.

Anul ăsta îmi propun să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să câștigăm cât mai multe meciuri. La națională, dacă decide Mister, dacă i-am convins, sper să mă ia.

Pentru mine n-a fost o perioadă grea. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești, nu citești presa, te antrenezi și îți vezi de treabă. Nu mă gândesc la transfer, vreau să iau un trofeu cu Universitatea, iar când va veni momentul voi pleca”, a declarat Jovan Markovic, după amicalul disputat de Universitatea Craiova, în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și