Închide meniul

Ştefan Târnovanu, criticat după ce FCSB a pierdut titlul: „N-are moral de competiţie înaltă. Îl băgam pe Vlad”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2023, 15:42

Reclamă
Ştefan Târnovanu, criticat după ce FCSB a pierdut titlul: „N-are moral de competiţie înaltă. Îl băgam pe Vlad

Ştefan Târnovanu, discurs sincer după Dinamo - FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ştefan Târnovanu a fost criticat după ce FCSB a pierdut titlul pe terenul Farului. Portarul roş-albaştrilor a gafat la primul gol al dobrogenilor, ieşind pe sub o centrare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir susţine că de acolo a început dezastrul pentru echipa lui Becali. Fostul şef de la Ligă l-ar fi schimbat pe Târnovanu cu Andrei Vlad, chiar în timpul meciului.

Ştefan Târnovanu, criticat după ce FCSB a pierdut titlul

„Greşeala mare, schimbările. Nu doar cele de la pauză. În primul rând, după primul gol trebuia schimbat portarul. Îl băgam pe Vlad. Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial. Trebuia să lucreze la psihicul lui Târnovanu.

N-are moral de competiţie înaltă. Este talentat, îşi pierde controlul, echipa şi-a pierdut totalmente busola. I-am spus nepotului meu care joacă fotbal, cum se distruge sistemul unei echipe:

În decurs de 3-4 minute, FCSB va primi gol. Este brambureală, ăla coboară obosit şi o să îl facă piticul ăsta de nu se vede». Dawa nu este jucător rău dacă îl struneşte cineva.

Reclamă
Reclamă 4

Părerea mea este că nu are nici el psihic de competiţie mare. Cu toate schimbările aş fi fost de acord, dar cu două nou. Amândoi Popeştii (Tavi Popescu şi Ovidiu Popescu) nu trebuiau scoşi de pe teren.

Mai ales Ovidiu Popescu. Nu îl scoţi de acolo. Era singurul de la mijlocul terenului care era agresiv. Scotea mingi de la adversar. Ceea ce s-a întâmplat cu Florinel, sunt apucături de vedetă şi sunt mulţi de ăştia”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Ștefan Târnovanu, reacție după ce FCSB a pierdut campionatul

Ștefan Târnovanu a avut o reacție incredibilă după ce FCSB a pierdut campionatul în fața celor de la Farul.

Reclamă

Portarul oaspeților a greșit la primul gol al dobrogenilor, care a dus la schimbarea totală a jocului. Târnovanu susține că anul viitor va fi al roș-albaștrilor.

”Îmi cer scuze daca am greșit. O să vedem ce o să facem anul viitor. Nu știu dacă s-a pierdut înainte (n.r. titlul). E trist…

O să avem o șansă la titlu în sezonul viitor dacă o să începem cum am jucat în ultimele meciuri. Trebuie să nu mai pierdem în meciuri decisive. O să discutăm, o să vedem, iar până începe noul sezon o să ne punem la punct.

Nu am spus nimic de ei, au fost mai buni în seara asta, au câștigat și o să vedem la anul cine o să fie mai bun”, a spus Târnovanu”, citat de digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:14

România, record negativ în prima repriză a meciului cu Olanda! Ce s-a întâmplat la Munchen

19:45

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Gakpo a deschis scorul cu un şut la colţul scurt. Man, ocazie uriaşă

19:44

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

19:43

Florin Niţă, eroare la golul lui Cody Gakpo! „Eroul” României din grupă a greşit în optimile de finală de la EURO 2024

19:42

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și