Închide meniul

Ştefan Târnovanu, gafă uriaşă în Farul – FCSB! A ieşit pe sub centrare, iar Mateus a marcat cu o lovitură de cap

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 22:10

Ştefan Târnovanu, gafă uriaşă în Farul – FCSB! A ieşit pe sub centrare, iar Mateus a marcat cu o lovitură de cap

Gafă uriaşă făcută de Târnovanu în Farul - FCSB

Profimedia

Ştefan Târnovanu a făcut o gafă uriaşă în Farul – FCSB. Portarul de la FCSB a greşit decisiv la golul marcat de Mateus, înlocuitorul lui Denis Alibec în acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest playoff, însă a greşit decisiv în „finala campionatului” cu Farul. La scorul de 2-o pentru FCSB, Târnovanu i-a permis lui Mateus să reducă din diferenţă chiar înainte de pauză.

Ştefan Târnovanu, gafă uriaşă în Farul – FCSB

În minutul 42, Borza a centrat de pe partea stângă. Târnovanu a ieşit pe sub centrare, iar cel care l-a înlocuit pe Denis Alibec în prima echipă a Farului a marcat cu o lovitură de cap. Târnovanu a fost protagonistul unor schimbi de replici înaintea derby-ului chiar cu Gică Hagi.

Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul”, a fost declaraţia lui Ştefan Târnovanu care l-a făcut pe Hagi să îi aducă aminte de dubla umilinţă cu Silkeborg.

Managerul tehnic de la Farul i-a amintit de cele 10 goluri primite cu Silkeborg, în Conference League.

Reclamă

„(Moderator: Voi pe cei de la FCSB i-aţi provocat? Târnovanu a fost extrem de agresiv la adresa voastră…) Vom vedea. Nu, absolut nimic! Poate când juca la Iaşi, el ştie. Vine meciul, vom vedea.

Sunt lucruri normale, fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu-i amintesc de 10-0 când plângea pe teren. Poate plânge duminică iar.

Şi l-am văzut plângând. E bine să îşi vadă de drumul lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. A demonstrat tuturor, lumea e mulţumită! Ei să vorbească de echipa lor, că noi nu am vorbit de ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La câteva zile, Târnovanu a avut un răspuns pentru Gică Hagi.

Normal că m-au motivat, însă după meciul cu CFR s-au înțeles niște lucruri complet greșit. Nu am cum să mă iau de domnul Hagi niciodată în viața asta. Nici acum, nici în viitor nu mi-aș permite să fac asta. Am spus doar că, în afara clubului, toată lumea ține cu Farul.

Am perceput-o ca pe o motivație în plus (n.r – declarația lui Hagi despre meciurile cu Silkeborg). Mi-a dat încredere mult mai mult. Vorbele rele pot face uneori mai mult bine decât o vorbă bună, așa că vom vedea mâine„, a spus Ștefan Târnovanu pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și