Închide meniul

Stjepan Radeljic e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB! „Eu bag bani”

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2023, 15:36

Reclamă
Stjepan Radeljic e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB! „Eu bag bani

Stjepan Radeljic e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB

Stjepan Radeljic. în duel cu Cristiano Ronaldo / Profimedia Images

Stjepan Radeljic (25 de ani) e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB. Jucătorul lui Sheriff Tiraspol are însă o ofertă şi de la Dinamo Zagreb şi pare tentat să o accepte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 2.01 metri a ajuns prima variantă pentru Gigi Becali, susţine fanatik.ro, după ce Vlad Chiricheş a întârziat cu răspunsul, iar situaţia lui Andre Duarte a rămas una incertă.

Stjepan Radeljic e fundaşul pe care îl vrea Gigi Becali, la FCSB

„Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a spus, marţi, Gigi Becali.

Stjepan Radeljic e un jucător cu 12 apariţii în tricoul Bosniei U21. Acesta a jucat în Champions League cu moldovenii de la Sheriff. În acest sezon a evoluat în 16 meciuri din cupele europene şi a impresionat.

Radeljic are o cotă de piaţă de 750.000 de euro şi are calităţile fizice dorite de latifundiarul din Pipera. FCSB are nevoie de cel puţin un fundaş central. Asta după ce echipa lui Gigi Becali s-a despărţit de Joonas Tamm şi de Iulian Cristea.

Reclamă

Gigi Becali, aproape de încă două transferuri la FCSB

Gigi Becali e aproape de încă două transferuri spectaculoase la FCSB. După ce s-a înţeles cu Alexandru Băluţă, finanţatorul anunţă că Damjan Djokovic şi Vlad Chiricheş sunt şi ei la un pas de gruparea vicecampioană.

Becali se ţine de cuvânt după ce a anunţat că va face transferuri pentru a lua primul titlu cu FCSB, după o pauză de 9 ani. Gigi e sigur că jucătorii pe care îi va aduce în această vară vor fi titulari de drept la echipa lui Charalambous şi Pintilii.

„Nu știu nimic. Eu nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis ca măcar până pleacă echipa să avem 3-4-5 jucători. Atâția vreau să iau, dar nu mai iau la întâmplare. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Așteptăm.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Djokovic i-am făcut o ofertă. Așteptăm răspuns! La Băluță, Chiricheș așteptăm răspuns. Ei cred că așteaptă ceva mai bun și dacă nu cade ceva mai bun vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș și Djokovic”, a spus Becali.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și