Închide meniul

Daniel Niculae, reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei, după ce s-a cerut închiderea stadionului: „Unde îi trimitem?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 20:00

Daniel Niculae, reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei, după ce s-a cerut închiderea stadionului: „Unde îi trimitem?

Daniel Niculae, reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei, după ce s-a cerut închiderea stadionului: "Unde îi trimitem?"

Rapid - FCSB / Hepta

Daniel Niculae a avut o reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei. Giuleştenii nu au scos la vânzare bilete pentru meciul cu Farul, din prima etapă a play-off-ului. Echipa lui Cristiano Bergodi riscă să joace fără suporteri, din cauza incidentelor de la meciul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri ar urma să se ia o hotărâre a Comisiei de Disciplină a FRF. Tot atunci, Rapid va afla dacă va avea parte de susţinerea publicului la meciul cu Farul.

Daniel Niculae, reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei, după ce s-a cerut închiderea stadionului

Potrivit digisport.ro, Jandarmeria ar fi solicitat ca Rapid şi Dinamo să joace fără spectatori cel puţin un meci, după incidentele din ultima etapă a sezonului regulat. Ulterior, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a confirmat că FRF şi LPF vor fi sesizate în legătură cu ultimele incidente.

Daniel Niculae, preşedintele celor de la Rapid, a dezvăluit că echipa sa nu a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul deoarece aşteaptă o decizie din partea Comisiei de Disciplină, nu a Jandarmeriei. Cu toate acestea, oficialul giuleştenilor a avut un mesaj clar pentru Jandarmerie:

Nu s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de vineri pentru că așteptăm decizia Comisiei de Disciplină, nicidecum decizia Jandarmeriei. Am văzut că a apărut o știre conform căreia Jandarmeria a trimis o adresă către FRF și LPF prin care solicită ca meciurile noastre și ale lui Dinamo să se joace fără spectatori. Și unde îi trimitem? În Piața Victoriei sau unde? Nu mi se pare normal ca Jandarmeria să facă o astfel de propunere. Jandarmeria trebuia să vină la stadion și să asigure liniștea, ordinea și buna desfășurare a competițiilor sportive. Nu mi se pare normală această propunere, din contră.

Reclamă

Au fost ceva probleme minore la meciul nostru, înainte de startul partidei, dar țin să mulțumesc comandantului acțiunii. Am reușit să fluidizăm accesul spectatorilor pe stadion. Era deschisă doar o cale de acces către stadion și am stabilit de comun acord cu domnul comandant de la meciul contra celor de la FCSB că o mai bună fluidizare va duce la buna desfășurare.

Ați văzut și dumneavoastră că de câteva sezoane bune suporterii Rapidului se comportă exemplar. Cred că se poate interveni pe Legea 4 pentru că face parte din spectacolul oferit de galerii (n.r – materialele pirotehnice). Atât timp cât lucrurile nu degenerează, cred că și astfel de spectacole pirotehnice pot fi lăsate să facă parte din arsenalul galeriilor. Nu cred că au mai fost incidente atât de grave provocate de suporterii Rapidului”, a declarat Daniel Niculae, la digisport.ro.

Liderul galeriei Rapidului, reacţie categorică după ce giuleştenii riscă să fie suspendaţi

Show-ul creat de fani în tribunele Arenei Naţionale nu a fost trecut cu vederea de arbitrul partidei, Ovidiu Haţegan, care a menţionat acest aspect în raportul de la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul galeriei Rapidului s-a revoltat şi a transmis un mesaj dur. Acesta a declarat că fanii au făcut spectacol, la meciul care a umplut Arena Naţională. Acesta a menţionat că torţele nu sunt o noutate nici pentru stadioanele mari din Europa, mărturisind că se vor lua măsuri dacă se va ajunge la o suspendare.

„Nu e normal. Ne gândim și la o formă de protest dacă se va întâmpla asta. Noi am făcut spectacol. Am doborât recordul de spectatori și acum vor să distrugă tot ceea ce noi am construit în acești ani.

A văzut o țară întreagă și toată Europa ce spectacol pot face suporterii Rapidului. Și ei ne suspendă pentru asta? Dacă vor doar aplauze să se ducă la teatrul de păpuși! Repet, nu a fost niciun incident.

Torțe se dau pe toate stadioanele din lume. Îi suspendă și pe cei de la PSG care au dat zeci de torțe în Liga Campionilor? Sau Bayern Munchen și alte echipe? Ultrașii lui Napoli n-o să aibă torțe pe Camp Nou? Chiar nu înțeleg. Cei de la FCSB au aruncat cu materiale pirotehnice în teren.

Nu putem să fim noi pedepsiți. Galeria Rapidului a readus suporterii pe toate stadioanele din România. Dacă vom fi suspendați vom avea și noi o ședință și vedem cum o să reacționăm, nu putem să fim batjocoriți că facem spectacol”, a declarat Liviu Ungurean, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și