Închide meniul
EXCLUSIV

„Sunt brutal de sincer!” Florin Răducioiu, dărâmat după Dinamo – FCSB 0-2: „Am suferit”

Publicat: 21 octombrie 2024, 18:02

Reclamă
„Sunt brutal de sincer! Florin Răducioiu, dărâmat după Dinamo – FCSB 0-2: „Am suferit

Florin Răducioiu, dărâmat după Dinamo - FCSB 0-2

Captură AntenaSport

Florin Răducioiu a fost dărâmat după Dinamo – FCSB 0-2. Fostul atacant al dinamoviştilor a recunoscut că a suferit din cauza înfrângerii din derby şi că se aştepta la mai mult de la echipa lui Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu s-a arătat dezamăgit de jocul ccelor de la Dinamo şi a spus că nu trebuie să se facă un „capăt de ţară” după această înfrângere cu FCSB.

Florin Răducioiu, dărâmat după Dinamo – FCSB 0-2

Am suferit, evident. Nu mă aşteptam să pierdem. Îmi pare foarte rău pentru suporteri, au creat o atmosferă unică. Sunt dezamăgit un pic. Sunt brutal de sincer, mă aşteptam la mai mult de la Dinamo. Aş fi vrut să câştige mai multe dueluri unu la unu. FCSB este o echipă superioară din punct de vedere tehnic.

Sunt dezamăgit de joc. FCSB a fost pragmatică, dar asta fac echipele mari. Aşteptările erau mult mai mari pentru că Dinamo era o echipă greu de învins. Nu este un capăt de ţară. Nu vreau să intru în detalii tactice. Sunt convins că din greşeli se învaţă. Nu este o problemă, am pierdut cu FCSB, este campioana de anul trecut„, a spus Florin Răducioiu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează” debutul la naţională: „N-ai altul!”

Printre jucătorii care l-au impresionat pe Gigi Becali în derby-ul cu Dinamo se numără şi Mihai Popescu. Jucătorul adus în urmă cu o lună la FCSB a fost propus deja de patron la echipa naţională a României. Becali este convins că Mircea Lucescu, care a fost prezent pe Arena Naţională, îl va convoca în viitor pe fundaşul de 31 de ani:

Reclamă
Reclamă

„Voi să ştiţi că Dinamo nu este o echipă slabă. Ei au încercat să joace de pe fund. Părerea mea e că a greşit… deşi l-am lăudat mult pe Kopic, eu zic că a greşit. El a încercat, asta a făcut la echipa asta, i-a pus să paseze. Juca bine Dinamo, numai că în a doua repriză, dacă a văzut că nu poate pasa de pe fund, că ăştia fac pressing… dă acolo în faţă, la bătaie, ce o fi o fi.

Nu puteau, Dinamo nu e o echipă slabă, suntem noi prea puternici. Suntem prea puternici şi nu putem fi opriţi. Şi în apărare, cu Radunovic, Dawa, Ngezana… chiar şi Popescu. Eu cred că el va fi la echipa naţională, că a fost Mircea Lucescu în tribună. N-ai altul, fundaş central la ora asta părerea mea, că român… el după Drăguşin.

Dar în centru, mijlocaş… avem Olaru, Şut, Băluţă. În atac Bîrligea, Tavi Popescu, Miculescu. Avem o echipă foarte puternică, nu o poţi opri. Dinamo nu a fost o echipă slabă, am fost noi prea puternici. De asta nici nu am făcut schimbările”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și