Închide meniul

„Sunt negru de supărare!” Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova, după remiza cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 8:22

Reclamă
Sunt negru de supărare!” Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova, după remiza cu Rapid

Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova, după remiza cu Rapid

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova, după remiza cu Rapid. Patronul oltenilor s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova și Rapid au încheiat la egalitate derby-ul etapei a opta din Liga 1. Oltenii au ratat numeroase ocazii, prin Alexandru Mitriță și Andrei Ivan.

Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova, după remiza cu Rapid

Mihai Rotaru a comparat finalul meciului cu Rapid cu o partidă de handbal. Patronul trupei din Bănie a transmis că echipa sa a pierdut trei puncte din derby-urile ci Rapid și Dinamo, dat fiind faptul că în duelul cu „câinii”, oltenii au fost învinși în dublă superioritate numerică.

„Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă.

Reclamă
Reclamă

Am spus-o și o repet: eu văd meciul ca suporter. Nu pot să-mi dau seama. La prima vedere, pur și simplu n-a vrut să intre. Chiar vorbeam la pauză cu colegii mei din tribună. Le spuneam că dacă nu le dăm noi mingea, ei nu pot să ne-o ia.

Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o «semipasă» proastă și suntem foarte supărați.

Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Rotaru, conform primasport.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Costel Gâlcă a oferit o reacţie fermă, după ce Universitatea Craiova a remizat cu Rapid, scor 1-1. Antrenorul oltenilor le-a reproşat jucătorilor săi faptul că au ratat mai multe ocazii în meciul cu giuleştenii.

Un antrenor nou, cu Marius Şumudică. Cunoaşte tot ce se întâmplă. De la 1-0, am trecut la 0-1. Aşa e fotbalul, adversarul speculează. Dar am reacţionat, ne-am creat ocazii, păcat că nu am marcat mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat, pe asta mă bazam, contează foarte mult să fim eficienţi în faţa porţii.

E o decizie tactică, am luat decizia de a-l introduce pe Baiaram la meciul acesta. A fost o greşeală (n.r. Bană titular). Ne vor rămâne puţini jucători, e foarte bine. Noi avem nevoie de timp pentru a pregăti jucătorii, să fim omogeni la următoarele meciuri.

(N.r. Despre convocarea lui Popescu) E de bun augur când îţi cheamă jucători la echipa naţională. E foarte bine, dar mi-aş fi dorit să-i am în pauza aceasta. Suntem foarte aproape de multe transferuri, dar să vedem ce decizie vom lua în următoarele zile”, a declarat Costel Gâlcă, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:11

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu! Ce a spus despre o plecare de la Universitatea Craiova

11:00

LIVE VIDEOCursa din etapa de Formula 2 din Italia e ACUM, live în AntenaPLAY

10:45

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Italia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:05! Larry ten Voorde, la un pas de un nou titlu

10:12

Premiera maraton a noului sezon Asia Express este Duminică de la 20:00 si Luni – Joi de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

10:04

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: „Acolo e cea mai mare problemă!”

9:57

Iga Swiatek, în optimile US Open 2024. A anunţat cum se relaxează la New York

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și