Închide meniul

„Te transferi în Arabia Saudită?” Florinel Coman, răspuns clar despre viitorul său la FCSB: „Am vorbit cu domnul Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 8:32

Reclamă
Te transferi în Arabia Saudită?” Florinel Coman, răspuns clar despre viitorul său la FCSB: Am vorbit cu domnul Becali!”

„Te transferi în Arabia Saudită?” Florinel Coman, răspuns clar despre viitorul său la FCSB: „Am vorbit cu domnul Becali!”

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman a oferit un răspuns clar despre viitorul său la FCSB, atunci când a fost întrebat dacă se transferă în Arabia Saudită. Acesta a transmis clar că nu se va pune problema să aleagă o echipă din Golf, în următorii ani. De asemenea, „Mbappe de România”a dezvăluit și ce discuție a purtat cu Gigi Becali, în privința transferului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis la FCSB. Gigi Becali i-a stabilit extremei sale stânga o clauză de cinci milioane de euro.

„Te transferi în Arabia Saudită?” Florinel Coman, răspuns clar despre viitorul său la FCSB

Florinel Coman nici nu vrea să audă de un transfer în Arabia Saudită, la vârsta de 25 de ani pe care o are. Extrema FCSB-ului a transmis că nu este tentat să accepte un salariu mare de la o echipă din Golf, până la 33 de ani.

De asemenea, Coman a mai dezvăluit faptul că a purtat o discuție cu Gigi Becali. Patronul de la FCSB i-a transmis vedetei sale că îi va mări contractul, iar clauza sa va fi de cinci milioane de euro.

Da, la 33 de ani poate o să merg și eu în Arabia. Până atunci, nu. Banii nu contează pentru mine în momentul de față. Am timp să îi fac, așa că rămân concentrat pe ceea ce vreau, pe ceea ce mă pasionează. Nu m-am gândit nicio secundă la bani.

Reclamă

Am vorbit cu domnul Becali înainte să se termine campionatul. M-a sunat dânsul, mi-a spus că îmi mărește contractul și că o să-mi pună clauză. Ne-am înțeles la acea clauză și atât. Mi-a spus și e clar că fără 5 milioane nu voi pleca. Cine vrea să mă cumpere trebuie să activeze clauza”, a declarat Florinel Coman, conform sport.ro.

Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali

Florinel Coman nu îi dă nicio şansă lui Gigi Becali să vândă un jucător direct din Liga 1 pe suma de 30 de milioane de euro, atât cât a plătit Tottenham pentru a-l achiziţiona pe Radu Drăguşin, de la Genoa.

„N-am reușit să vorbesc încă cu Drăgușin. Încă nu i-am scris. De abia a ajuns acolo, a semnat. O să-i scriu. Mă bucur foarte mult pentru el. Iată că în vremurile acestea, în care avem un fotbal mai slab, un jucător face pasul în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să facă față și cu siguranță se va impune. E un jucător foarte bun, un caracter excepțional, un băiat care se antrenează exemplar, un coleg, un prieten. Mi s-a părut super, super, băiat.

Da, ne motivează transferul lui și pe noi, dar și pe cei mai tineri, de 17-18 ani, care joacă prin Liga 1. Ar trebui să fie o motivație pentru ei. (n.r – Din România crezi că se poate pleca pe 30 de milioane?) Nu, niciodată! E foarte greu. El a cresut acolo, a fost la echipe mari, și-a câștigat postul de titular la Genoa prin valoarea lui. E foarte greu să pleci din România pe suma asta”, a spus Florinel Coman, citat de sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și