Închide meniul

Toni Petrea, avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct din campionat: „Le știu punctele mai puțin forte!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 17:07

Toni Petrea, avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct din campionat: „Le știu punctele mai puțin forte!

Toni Petrea, primele declaraţii după Chindia - Botoşani 2-2

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru Chindia/ Hepta

Toni Petrea a transmis un avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct din Liga 1. Chindia, echipa lui Petrea, se va duela cu roș-albaștrii în etapa a 20-a, în luna decembrie. Antrenorul de 47 de ani nu se teme de reîntâlnirea cu fosta sa echipă și chiar a explicat că le cunoaște punctele slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrea a revitalizat Chindia, după ce a fost instalat la cârmă în septembrie. Cu fostul tehnician al FCSB-ului pe bancă, formația din Târgoviște a obținut cinci victorii și două remize în 7 etape.

Toni Petrea, avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct din Liga 1

Toni Petrea n-are emoții înaintea duelului cu FCSB, echipa de care s-a despărțit în iulie, după înfrângerea cu Rapid, scor 0-2.

Antrenorul de 47 de ani spune că va avea un avantaj deoarece îi cunoaște foarte bine pe mulți dintre jucătorii FCSB-ului.

„Nu, n-am nicio problemă pentru meciul cu FCSB. De ce să-mi fie greu? Am fost acolo, bine ați spus am fost, acum sunt la Chindia, mă concentrez la ce am de făcut aici. Normal că mă leagă ceva de FCSB, am o afinitate, dar totul se schimbă. E meci Chindia – FCSB, eu sunt la Chindia și vreau să câștig.

Reclamă

Ar putea conta că-i știu pe jucătorii de la FCSB, dar au un lot destul de numeros și valoros și pot alinia mai multe formule de joc. Acum depinde și de ceea ce-și doresc ei. Îi știu pe majoritatea dintre ei, că au mai apărut jucători pe care eu nu i-am prins, și știm ce calități au, dar pot spune că știu și punctele mai puțin forte”, a spus Toni Petrea, pentru Fanatik.

Petrea rămâne modest, după 7 meciuri fără înfrângere la Chindia

Chindia se află pe locul 11 în Liga 1, cu 20 de puncte, după primele 18 etape. Trupa lui Petrea se află la 6 lungimi sub play-off.

Deși este neînvins în campionat, pe banca Chindiei, fostul antrenor de la FCSB rămâne modest și spune că principalul obiectiv rămâne salvarea de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Nu ne supărăm dacă se poate mai mult, dar trebuie să o luăm pas cu pas, nu trebuie să ne gândim la lucruri prea mari, pentru că asta ne-ar duce să fim prea încrezători și asta nu ar fi bine. Trebuie să fim realiști, modești și muncitori. Trebuie să ne vedem de treabă, pentru că urmează o perioadă destul de grea.

Întâlnim Craiova, CFR, FCSB și din nou Craiova, deci până la finalul acestui an calendaristic avem meciuri de campionat foarte grele, plus partida de Cupă cu Hermannstadt și în condițiile astea nu vreau să mă gândesc prea departe”, a mai declarat Toni Petrea.

  • Petrea a antrenat FCSB în două mandate: iunie 2020 – mai 2021 și noiembrie 2021 – iulie 2022.

„Gigi Becali face echipa la FCSB?”. Cum a răspuns Toni Petrea

„Gigi Becali face echipa la FCSB?”, a fost întrebarea primită de Toni Petrea. Antrenorul care a pregătit formația roș-albastră în două perioade a rupt tăcerea și a dezvăluit cum era alcătuit primul „11”.

Petrea consideră că strategia lui Gigi Becali este corectă, ținând cont că „trăim într-o societate capitalistă”, în care latifundiarul din Pipera își dorește să obțină maximum de profit de pe urma clubului pe care îl finanțează.

„Discuţiile se leagă de ceea ce s-a întâmplat la FCSB. Este un club privat unde există un patron care îşi bagă banii. Nu aş vrea să discut despre chestia asta, dar s-a creat o imagine greşită.

Cu domnul Becali discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace. Nu mi-a spus să joc cu unul sau cu altul. Nu s-a întâmplat aşa ceva. Dar şi dumneavoastră dacă aţi avea o afacere v-aţi implica îndeaproape.

Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe într-un anumit domeniu, trebuie să supravegheaţi ce se întâmplă. Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute, automat trebuie să te gândeşti şi la ce poţi să scoţi.

Reclamă

Nu mi s-a părut greu să fiu antrenor la FCSB. Mi s-a părut foarte bine, a fost foarte bine. Am avut onoarea să antrenez o echipă atât de mare. Mi s-a mai spus că sunt mai relaxat acum decât atunci când antrenam la FCSB. Dar nu simt asta. Eu cred că sunt la fel”, a spus Toni Petrea, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Toni Petrea, avertisment pentru FCSB înaintea meciului direct

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și