Închide meniul

Toni Petrea, dărâmat după FC Voluntari – FCSB 2-2: „E frustrant! Mi se pare ofsaid clar, poate cântări un titlu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 23:36

Toni Petrea, dărâmat după FC Voluntari – FCSB 2-2: „E frustrant! Mi se pare ofsaid clar, poate cântări un titlu!

Toni Petrea, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, dărâmat după FC Voluntari – FCSB 2-2. CFR Cluj poate deveni campioană dacă va câştiga partida cu Universitatea Craiova. În caz contrar, echipa lui Toni Petrea va mai primi o şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a spus că îi înţelege pe jucătorii care au început să plângă după remiza cu Voluntari, scor 2-2.

Toni Petrea, dărâmat după FC Voluntari – FCSB 2-2: „E dezamăgitor, e chiar frustrant!

Nu e plăcut. Ceea ce ne propusesem, să câştigăm acest joc, nu am reuşit. Am luat două goluri, primul la ultima fază în prima repriză, A venit şi acest gol în ultimele minute, nu ştiu dacă a fost valabil, dar nu mai contează. Nu avem ce să facem, acum nu mai suntem la mâna noastră. Cred că toţi erau conştienţi şi i-am văzut motivaţi pentru această partidă. Am avut posesie, am avut ocazii. Am primit două goluri care au cântărit decisiv. Poate a contat şi experienţa, nu am reuşit să gestionăm acest final de joc, nu am reuşit să îl închidem.

Am văzut doar imaginile, mi se pare ofsaid clar. Un gol care poate cântări un campionat. Am atras atenţia că nu este ultima etapă decisivă. Nu mă gândeam la ofinală, la ultima parte. Voiam să ne concentrăm şi să luăm fiecare joc în parte. Am căutat să pregătim partida cât mai bine. Se poate întâmpla orice la fotbal, vedeţei ce s-a întâmplat în această seară. Nimeni nu se gândea că ne putea încurca Voluntari. E dezamăgitor, e chiar frustrant. I-am lăsat să se liniştească, o să vorbesc cu ei la cantonament„, a spus Toni Petrea, după FC Voluntari – FCSB 2-2.

Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj: „A fost 100% ofsaid”

Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj după FC Voluntari – FCSB, scor 2-2, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament. CFR Cluj poate cuceri un nou titlu dacă va câştiga, acasă, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Andrei Cordea a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, dar ilfovenii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Chiar dacă Florin Tănase a dus-o din nou în avantaj pe FCSB, Cristi Costin a stabilit rezultatul final, 2-2, în minutul 88.

Cordea a dat vina pe arbitraj la finalul partidei. Golul lui Costin a fost înscris din poziţie suspectă de ofsaid.

Este cel mai dezamăgitor pentru că nu cred că CFR se va încurca cu Craiova. Voi sta cu sufletul la gură. Există o mică şansă. Sper ca şi Craiova să facă un meci bun mâine şi să ia punct sau puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Am luat gol din ofsaid, atât. Dacă luăm gol din ofsaid putem să facem ceva? Nu putem să facem nimic. Cei de la Voluntari au venit aici să îşi dea viaţa. Din păcate, o fază în care a fost 100% ofsaid a decis meciul. Mai trece un an, toată munca de până acum s-a dus. Ne ajuta foarte mult VAR-ul, dar nu avem.

Deja suntem unii jucători maturi, nu mai trebuie să plecăm capul şi să plângem, să fim bărbaţi. Mai e o şansă„, a declarat Cordea pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și