Închide meniul

Tudorel Stoica, despre FCSB: „Nu înseamnă nimic. Doar patru litere”

Dan Roșu Publicat: 3 august 2023, 14:48

Reclamă
Tudorel Stoica, despre FCSB: „Nu înseamnă nimic. Doar patru litere

Tudorel Stoica, despre FCSB: "Nu înseamnă nimic. Doar patru litere"

GIgi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Tudorel Stoica a vorbit despre FCSB, după ce a aflat că echipa lui Gigi Becali va evolua pe „Stadionul Steaua”, în meciul cu CFR Cluj, ce va avea loc duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost la un pas să dispute pe terenul lui CSA Steaua chiar derby-ul cu Dinamo, 2-1, de pe 22 iulie. Atunci, Becali nu a adunat toate actele necesare şi partida s-a disputat pe „Arcul de Triumf”.

Tudorel Stoica, despre FCSB: „Nu înseamnă nimic. Doar patru litere”

„Eu cred că echipa aceasta care va juca în Ghencea, FCSB, nu înseamnă nimic. Doar patru litere. Dacă îmi spuneți că echipa asta se numește Fotbal Club Steaua București, dați-mi voie să vă contrazic.

Nu este așa! N-ar fi trebuit să se întâmple, atâta timp cât este un proces pe rol, să-ți ia culorile, palmaresul, emblema. Este o aberație! Mi se pare imoral să joace la tine acasă.

Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul. Așa se întâmplă când intervine politicul. Este imoral și, dacă așa s-a hotărât, Corpul de Control a rezolvat toate problemele”, a spus fostul căpitan al Stelei, citat de prosport.ro.

Reclamă

Jandarmeria a reacţionat după mesajul de ameninţare pentru fanii celor de la FCSB

Pe de altă parte, ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări, prin intermediul unui banner pus în faţa stadionului din Ghencea.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a spus că persoanele care au afişat banner-ul cu mesajul de ameninţare au fost identificate.

Reclamă 4 / 0/3

”În contextul partidei de fotbal care urmează am avut un echipaj în zona stadionului. Colegii mei erau acolo, au intrat în contact cu persoanele care afișau bannerul, ele au fost identificate. Dacă autoritățile consideră că reprezintă un pericol, pot fi luate măsurile legale în consecință.

Dacă mesajele afișate trec de limita libertății de exprimare, atunci riscurile sunt de natură contravențională sau penală.

Noi avem întâlniri formale cu Poliția, Jandarmeria și reprezentanții suporterilor echipelor din Capitală. Am tras un semnal de alarmă asupra comportamentelor de la meciurile de fotbal. Au fost incidente pe parcursul sezonului trecut”, a anunțat Alexandru Iacob la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și