Închide meniul
UPDATE

Turcii anunţă că Andrea Compagno s-a înţeles cu Marius Şumudică şi va juca pentru Gaziantep: „S-a ajuns la un acord!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2023, 20:50

Reclamă
Turcii anunţă că Andrea Compagno s-a înţeles cu Marius Şumudică şi va juca pentru Gaziantep: „S-a ajuns la un acord!

Turcii anunţă că Andrea Compagno s-a înţeles cu Marius Şumudică

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FCSB / Profimediaimages

Turcii anunţă că Andrea Compagno s-a înţeles cu Marius Şumudică şi va pleca de la FCSB. Atancatul de 27 de ani ar fi ajuns la un acord cu Gaziantep şi urmează să semneze contractul cu ultima clasată din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică negase că îşi doreşte să îl transfere pe golgheterul de sezonul trecut al vicecampioanei României. Acesta a confirmat însă că îl doreşte pe Denis Drăguş, cel care este aşteptat deja la vizita medicală.

Turcii anunţă că Andrea Compagno s-a înţeles cu Marius Şumudică

Update 20.50: Golgheterul FCSB-ului ar urma să plece miercuri spre Turcia pentru a semna contractul cu echipa lui Şumudică.

Nu s-a pus niciodată problema unui transfer al lui Compagno. Nu știu de unde a apărut un astfel de zvon. În niciun caz Compagno nu face obiectul unei intenții de transfer al Gaziantep”, spunea Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Totuşi, jurnaliştii cunoscutei publicaţii Ajansspor anunţă că Marius Şumudică s-a înţeles cu Gigi Becali şi îl va transfera pe atacantul italian care are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Românul Marius Şumudică a trecut la acţiune pe piaţa transferurilor. Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu Andrea Compagno, jucătorul care evoluează la FCSB, în campionatul României”, se arată pe ajansspor.com.

Gigi Becali a anunţat deja că este dispus să renunţe la Andrea Compagno şi i-a fixat preţul.

Eu l-am lăsat la două milioane. Prima dată am vrut 2,5 milioane, iar o echipă oferise 1,5. Deci, acum, cine vrea să-l ia, atât să dea! Pot eu să-l țin?”, spunea Gigi Becali.

Reclamă

Şumudică a reuşit deja două transferuri, după ce a preluat-o pe Gaziantep. I-a adus pe Junior Morais şi Florin Niţă pentru a-l ajuta să salveze echipa de la retrogradare. În primele patru etape Gaziantep nu a adunat nici măcar un punct şi are 10 goluri primite.

Compagno a fost titular în numai 3 meciuri din campionat în actualul sezon. A jucat timp de 347 de minute şi a marcat 2 goluri! Gigi Becali a recunoscut că şi-a redus pretenţiile financiare şi că este dispus să renunţe la golgheterul din ediţia trecută a Ligii 1.

Numai Darius Olaru (5.3 milioane de euro), Octavian Popescu (3.8 milioane de euro) şi Florinel Coman (3.5 milioane de euro) sunt mai bine cotaţi decât Compagno în lotul FCSB-ului.

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali. Acesta l-a atacat dur pe latifundiarul din Pipera și consideră că patronul îi face mai mult rău atacantului italian din lotul celor de la FCSB.

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r. – FCSB) nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide (n.r. – la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. – antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului. La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r. – Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a fost mesajul publicat de bunicul lui Compagno, pe rețelele de socializare.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și