Închide meniul

Turcii anunță că Gigi Becali a dat lovitura iernii! 3 milioane de euro pentru jucătorul FCSB-ului: „Au bătut palma!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 9:48

Turcii anunță că Gigi Becali a dat lovitura iernii! 3 milioane de euro pentru jucătorul FCSB-ului: „Au bătut palma!

Gigi Becali a devenit crescător de ovine şi caprine

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Turcii anunță că Gigi Becali a dat lovitura iernii. Patronul FCSB s-a înțeles cu oficialii lui Trabzonspor pentru transferul lui Adrian Șut, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Presa turcă anunță că Becali a bătut palma cu Trabzonspor, urmând ca mijlocașul de 23 de ani să se despartă de vicecampioana României în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specalitate transfermarkt.com.

Turcii anunță că Gigi Becali a dat lovitura iernii! 3 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Șut la Trabzonspor

Publicația turcă Sabah Spor anunță că Gigi Becali și conducătorii lui Trabzonspor au ajuns la un numitor comun în privința transferului lui Șut.

„Trabzonspor a bătut palma cu FCSB, clubul lui Adrian Șut, jucător cu mare potențial, pentru 3 milioane de euro”, au anunțat jurnaliștii turci.

Trabzonspor se afla pe urmele lui Șut încă din sezonul precedent.

Reclamă

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape.

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira, dar relaţia excelentă cu patronul l-ar putea face să revină la „bătrâneţe”. Ar putea fi antrenor-jucător, după cum chiar Gigi dezvăluia recent.

Reclamă 4 / 0/3

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali se consultă cu Florin Tănase: „Mi-a spus să-l pun antrenor pe Pintilii”

Becali a dezvăluit, recent, că se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și