Închide meniul

U Cluj – UTA 1-3. Omondi este eroul lui Mircea Rednic. Atacantul din Kenya, „dublă” și assist!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 15:05

U Cluj – UTA 1-3. Omondi este eroul lui Mircea Rednic. Atacantul din Kenya, „dublă și assist!

U Cluj - UTA LIVE SCORE

Mircea Rednic și Ioan Ovidiu Sabău vor fi din nou adversari / Profimediaimages

Meciul U Cluj – UTA, din etapa a 24-a a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro. Ioan Ovidiu Sabău a fost învins de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru UTA Arad au marcat Omondi (13, 55) şi Luckassen (36), iar pentru Universitatea Cluj a punctat Popa (45+4).

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea (Anselmo – 46), Masoero, Roger (Vătăjelu – 67) – Silaghi, Fossati (Gheorghe – 46), Bic – Nistor, D. Popa (Roguljic – 67). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA Arad: Kucher – Căpuşă, Conte, Benga, Rodrigues – Fabry (Morar – 70), Freitas (Lopez – 70), Mihai – Omondi (David – 90+4), Luckassen (Ofosu – 83), Micovschi (Pop – 90+4). Antrenor: Mircea Rednic

U Cluj – UTA 1-3

Min. 90: U Cluj – UTA 1-3! Final de meci!

Reclamă

Min. 55: U Cluj – UTA 1-3! Un nou gol al jucătorilor lui Mircea Rednic. Centarea lui Omondi nu a fost deviată de niciun coechipier și s-a oprit în poartă.

Min. 45+4: U Cluj – UTA 1-2! Daniel Popa îi readuce în joc pe ardeleni. Gol superb marcat de atacantul gazdelor. A șutat la colțul lung și a plasat perfect balonul, în plasa laterală.

Min. 36: U Cluj – UTA 0-2! Kevin Luckassen a primit o pasă perfectă de la Omondi și a marcat cu ușurință. Golul a fost validat după ce s-a verificat intervenția lui Omondi la un fundaș advers.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: U Cluj – UTA 0-1! GOOOLLL. Omondi a profitat de o eroare în defensiva adversă, a intrat în careu și a șutat în forță. Iliev a fost învins!

Min. 7: Gol anulat pentru U Cluj. Thalisson a trimis mingea în poartă, dar s-a bucurat degeaba. Faza a fost verificată la VAR și s-a observat că a fost o poziție de ofsaid la Nistor, cu câteva secunde mai devreme.

Min. 1: A început meciul!

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea, Masoero, Roger – Silaghi, Fossati, Bic – Nistor, D. Popa
Rezerve: Gorcea, Chirilă, Pițian, Vătăjelu, Chinteș, Simion, Pănoiu, Grobry, Anselmno, Gheorghe, Roguljic
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA Arad: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – Fabry, Freitas, Mihai – Omondi, Luckassen, Micovschi
Rezerve: Iacob, Ofosu, Lopez, Trif, Stolnik, Morar, R. Pop, A. David
Antrenor: Mircea Rednic

În tur, U Cluj a câștigat meciul de la Arad. Daniel Popa a înscris singurul gol al confruntării. Atacantul de 28 de ani are 6 reușite stagionale.

Cu Neluțu sunt prieten, am jucat împreună, dar eu i-am fost și antrenor. Normal că ambițiile sunt mari aici, am pierdut cu 1-0 spre final, cu golul lui Popa, n-a fost un meci bun din partea noastră. Eu nici nu eram pe bancă, eram după infarctul pe care l-am făcut. Acuma, când sunt prezent, normal că îmi doresc să avem continuitate în joc și ar fi extraordinar să fie și un rezultat bun, ținând cont că după aia jucăm acasă cu Botoșani și la Voluntari care sunt echipe de nivelul nostru, cu care noi ne batem pentru îndeplinirea obiectivului.

Reclamă

Am văzut că suporterii noştri se mobilizează, vor fi în număr mult mai mare decât au fost la ultimele meciuri jucate la Cluj. Sunt condiţii bune de joc, o să mergem cu încredere, cu tupeu. Terenul de joc e bun, nu a fost niciun eveniment, o nuntă, ceva pe acolo, vreun concert.

Asta înseamnă că terenul e bun, dar oricum nu arată mai bine decât al nostru. Noi avem cel mai frumos şi cel mai bun gazon, deci au meritat şi sacrificiile”, a declarat Mircea Rednic.

U Cluj are bilanț favorabil în disputele cu UTA. „Șepcile roșii” au înregistrat 18 victorii, 6 remize și 9 înfrângeri.

Avem un lot valoros, trebuie să facem un grup de jucători care iubesc ceea ce fac, care sunt responsabili și implicați cu inima la această echipă. UTA a făcut un meci destul de bun cu Sepsi, știm experiența lui Mircea Rednic. E o echipă cu multe schimbări, dar o echipă care te poate pune în dificultate dacă nu suntem bine pregătiți și nu luăm în serios jocul. Dar, în același timp să ne concentrăm noi după calitatea noastră, după valoarea noastră individuală.

Vreau să-i am pe jucători sută la sută dornici să-și câștige duelurile unu la unu, să-și dorească să fie aproape de careu, să intre acolo și să găsească soluțiile cele mai bune„, a spus și Sabău la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și