Închide meniul

Ultrașii CSA Steaua au vrut să intre la FCSB – UTA Arad, dar au fost opriți de Jandarmerie! Ce s-a întâmplat în afara stadionului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 22:12

Ultrașii CSA Steaua au vrut să intre la FCSB – UTA Arad, dar au fost opriți de Jandarmerie! Ce s-a întâmplat în afara stadionului

Ultrașii CSA Steaua au vrut să intre pe Arena Națională

Ultrașii CSA Steaua, înainte de FCSB - UTA Arad / AS47

Ultrașii CSA Steaua au vrut să intre pe Arena Națională, la meciul FCSB – UTA Arad, dar au fost opriți de Jandarmerie. Fanii „militari” și-au făcut apariția la stadion cu scopul de a se alătura suporterilor arădeni, cu care sunt înfrățiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul Peluzei Sud Steaua a fost însă dat peste cap de jandarmi. Suporterii echipei din Ghencea au explicat în mediul online cum au fost tratați de forțele de ordine în momentul în care au ajuns la poarta stadionului.

Ultrașii CSA Steaua au vrut să intre la FCSB – UTA Arad, dar au fost opriți de Jandarmerie!

AS47, una dintre comunitățile principale ale suporterilor CSA Steaua, a anunțat că Jandarmeria le-a cerut fanilor din Liga a 2-a să prezinte un buletin de București, să se dezbrace pentru control amănunțit, să li se facă poză cu buletinul în mână și să renunțe la mesaje și stickere.

În cele din urmă, galeria CSA Steaua n-a mai intrat pe Arena Națională pentru a-i susține pe „frații” de la UTA Arad și pentru a se duela în scandări cu rivalii de la FCSB. Așadar, în sectorul rezervat oaspeților au rămas câteva zeci de suporteri veniți de la Arad.

„Abuzurile Jandarmeriei continuă!

Reclamă

În timp ce pe stadion s-a intrat doar în baza biletului, suporterii oaspeți, prezenți la meciul F.C. Fcsb – UTA, ar fi trebuit să se legitimeze.

Steliștii, care stau alături de arădeni, trebuiau:

– să aiba buletin de București

Reclamă 4 / 0/3

– să se dezbrace, pentru control

– să li se facă poză cu buletinul în mână

– fără mesaje şi fără stickere

Acestea fiind, conform spuselor Jandarmeria Bucuresti, ordine de ultim moment, „e ordin de sus… da, avem datele la toți dar prea ne-ați aruncat cu făină pe noi la meciul cu Dinamo”, a anunțat AS47, pe pagina de Facebook.

Câți spectatori sunt în tribune la FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League

6.000 de spectatori sunt în tribune la meciul FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League. Vicecampioana României a fost desființată de Silkeborg de două ori în decurs de o săptămână.

Danezii au răpus echipa lui Nicolae Dică cu 5-0 atât în tur, cât și în retur, în grupele Conference League.

Suporterii FCSB-ului au fost extrem de dezamăgiți la finalul meciului de joi, când Silkeborg a dat recital de goluri pe Arena Națională. Mulți fani i-au huiduit pe jucători și i-au cerut demisia lui Nicolae Dică.

Reclamă

Astăzi, la meciul cu UTA din campionat, a venit „nota de plată”. Numai 6.000 de spectatori au mers în tribunele de pe Arena Națională, potrivit gsp.ro. Un număr extrem de mic pentru vicecampioana României, care era obișnuită să joace cu cel puțin 10.000 de fani la partidele din Liga 1.

Galeria FCSB-ului la meciul cu UTA Arad

În cele din urmă, galeria FCSB-ului a trecut peste supărarea generată de eșecurile istorice contra lui Silkeborg și și-a susținut favoriții la duelul cu UTA.

Mai mult, în prima repriză de pe Arena Națională, ultrașii roș-albaștri au aprins fumigene și petarde. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute.

Galeria FCSB-ului la meciul cu UTA Arad

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și