Închide meniul

Ultraşii FCSB, pregătiţi să treacă de partea CSA Steaua! Singura condiţie pusă de fani

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 12:15

Reclamă
Ultraşii FCSB, pregătiţi să treacă de partea CSA Steaua! Singura condiţie pusă de fani

Ultraşii FCSB, pregătiţi să treacă de partea CSA Steaua

Fanii FCSB, pe Arena Naţională, în timpul unui meci - Hepta

Ultraşii FCSB sunt pregătiţi să treacă de partea CSA Steaua şi să meargă la meciurile echipei din Liga 1. Cei din Peluza Nord, prin Gheorghe Mustaţă, pun însă o condiţie majoră pentru o revenire incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii vor ca gloriile Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuş sau Gabi Balint să pună presiune pe conducerea din Ghencea, pentru ca oamenii din Armată să facă publice actele prin care Gigi Becali a pus mâna pe secţia de fotbal a CSA Steaua, în 2003.

Ultraşii FCSB, pregătiţi să treacă de partea CSA Steaua

„Este o propunere publică. Dacă, într-adevăr, fostele glorii, domnul Balint, Lăcătuş, Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Tudorel Stoica, noi avem o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă…

Să pună la dispoziţie documentele din 1998 până în 2003 şi din 2003 până în prezent. Mă refer la tranzacţii. Am fost la executorul judecătoresc, să punem în executare Clubul Sportiv al Armatei şi mă refer la eliberarea documentelor, tranzacţiilor CSA – AFC şi AFC – Fotbal Club Steaua Bucureşti.

Sunt hotărâri definitive câştigate. Ne-am dus la CSA să pună la dispoziţia opiniei publice. Am fost la executorul judecătoresc. Dar ai mai dat de acel judecător? Nu. Dacă tot nu vor acest lucru, avem posibilitatea să aflăm adevărul.

Reclamă

Asta ne dorim toţi suporterii. Să aflăm adevărul. S-a respins cererea conexă. Dacă fostele glorii îşi doresc să afle adevărul, este simplu ca bună ziua. Ia această hotărâre în care CSA este obligată să pună la dispoziţie tranzacţiile”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

CSA Steaua a emis un comunicat oficial, după decizia în procesul de palmares cu FCSB. „Militarii” au transmis că sunt cu un pas mai aproape de „victoria finală”, după ultima hotărâre a Curţii de Apel.

„Mai aproape de victoria finală! Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Reclamă 4 / 0/3

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEODoncaster – Crewe, acum în AntenaPLAY. Dramatism total în finala play-off-ului de promovare în League One 23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și