Închide meniul

„Un duş rece, ne pune cu picioarele pe pământ!” Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 22:31

Reclamă
„Un duş rece, ne pune cu picioarele pe pământ! Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu

Cristiano Bergodi, reacţie clară după scandalul de la Rapid

Cristiano Bergodi / Profimedia

Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu. Tehnicianul a vorbit despre rezultatul înregistrat la partida din Copou, dar și despre jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Poli Iași și Rapid a contat pentru etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce moldovenii au reușit o revenire de senzație. Partida a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu

La finalul meciului, antrenorul celor de la Rapid a spus că echipa sa a primit un duș rece, după cele 5 victorii obținute, la rând, de la începutul anului. De asemenea, a vorbit și despre greșeala lui Cristi Săpunaru și a spus că orice jucător ar fi putut să greșească, la momentul respectiv.

„Meciul a fost pierdut, din păcate am pierdut 3 puncte. Am avut o ocazie foarte bună de 2-0, dar asta a fost. În prima repriză nu am fost foarte buni. În a doua repriză am mers mai bine, dar și ei au schimbat sistemul de joc. Portarul lor a apărat foarte bine. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Am primit prea multe felicitări.

Nu știu dacă greșeala lui Săpunaru a fost decisivă. Se poate întâmpla, nu cred că echipa a căzut atunci. Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi am trecut în avantaj și am mai avut ocazii, până să fim egalați. Eu nu am văzut că echipa a căzut din punct de vedere psihic. Am schimbat ceva, dar asta a fost astăzi.

Reclamă

Normal că după ce ne-au dat gol au crezut că pot câștiga. După ce ne-au dat al 2-lea gol ne-am dezechilibrat. Au intrat și Funsho, și Petrila pentru a mări ritmul echipei, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic. Sper că jucătorii au înțeles, vom vedea cu UTA, miercuri.

După cum spuneam, e un duș rece, dar trebuie să ținem capul sus. Asta este, după 5 victorii a venit și o înfrângere. Trebuie să mergem înainte, nu este un capăt de țară. Nu se simte presiunea pentru titlu, noi am venit aici să câștgiăm. Echipa a făcut niște greșeli care se pot întâmpla, pentru mine nu este nicio problemă. Băieții trebuie să aibă încredere în ei, fără să fie un capăt de țară. Asta trebuie să gestionăm. Mergem înainte, cu picioarele pe pământ!”, a spus Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Cristi Săpunaru și-a asumat vina pentru înfrângerea cu Poli Iași

La capătul acestei partide, Săpunaru a menționat că partida a fost pierdută din cauza faptului că le-a făcut cadou un gol moldovenilor. Echipa lui Leo Grozavu a semnat prima reușită după eroarea fundașului, iar apoi a reușit să facă o revenire de senzație.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi cer eu scuze. Eu am pierdut meciul, nu echipa. Nu am văzut mingea, am dat pe lângă și de atunci s-a pierdut meciul. Asta este, se întâmplă.

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu o comiteam nu îi băgam în meci. Am pierdut un punct și jumătate, o să recuperăm. Urmează meciul cu UTA, să spălăm rușinea și să ne menținem pe locul al 2-lea”, a spus Cristi Săpunaru

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și