Închide meniul

Un fost campion cu FCSB, la un pas să semneze cu Dinamo: „Mircea Rednic m-a dorit acolo!”. Dezvăluirea făcută în premieră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 11:37

Un fost campion cu FCSB, la un pas să semneze cu Dinamo: „Mircea Rednic m-a dorit acolo!. Dezvăluirea făcută în premieră

Mircea Rednic l-a dorit pe Florin Gardoș la Dinamo

Mircea Rednic, în timpul unui meci din "Ștefan cel Mare" / Profimedia

Un fost campion cu FCSB a fost la un pas să semneze cu Dinamo. Este vorba despre Florin Gardoș, fundașul care și-a atins apogeul carierei în 2014, în momentul în care a semnat cu Southampton. Acum, fundașul retras din activitate în acest an a dezvăluit că ar fi putut ajunge la Dinamo, în urmă cu 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La vremea respectivă, Gardoș se afla pe picior de plecare de la Universitatea Craiova și își căuta altă echipă.

Un fost campion cu FCSB, la un pas să semneze cu Dinamo: „Mircea Rednic m-a dorit acolo!”

Fostul internațional a mărturisit că Mircea Rednic a vrut să-l aducă la Dinamo, însă atașamentul față de FCSB l-a făcut să refuze oferta.

În cele din urmă, Florin Gardoș a ajuns la Poli Iași, sub formă de împrumut. Ulterior, în vara anului 2020, fundașul a plecat definitiv de la Universitatea Craiova și a ajuns la Academica Clinceni, de unde și-a agățat ghetele în cui.

„Am fost într-o postură destul de dificilă la un moment dat, că tot am pomenit de Mangia mai devreme, când a apărut acel conflict și eu știam că trebuie să plec de la Craiova.

Reclamă

În acel moment era domnul Mircea Rednic antrenor la Dinamo, am avut o discuție cu el și mă dorea acolo, mi-a fost destul de greu să-i refuz, trebuie să recunosc, ideal ar fi fost să rămân în București, iar Dinamo era o echipă mai importantă decât Iașiul, unde am ajuns eu atunci.

Dar a contat foarte mult ideea asta, că am făcut ceva la Steaua (n.r. – FCSB), sunt apreciat de steliști și am spus că aș strica oarecum relația cu ei.

Nu-mi pare rău că până la urmă nu am mers, pentru că Dinamo a luat-o tot în jos ce atunci… Deci până la urmă a fost o decizie bună”, a declarat Florin Gardoș, pentru PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Gardoș a cucerit două titluri în Liga 1 alături de FCSB, în 2013 și 2014.

Florin Gardoș n-a înțeles decizia lui Edi Iordănescu de dinainte de Finlanda – România 1-1

Florin Gardoș a declarat recent că nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu de dinaintea meciului Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Fostul fundaș al naționalei spunea că Iordănescu ar fi trebuit să-l convoace pe Radu Drăgușin după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat la echipa de club, Cremonese.

În schimb, Edi Iordănescu a decis să-l cheme la prima reprezentativă pe Bogdan Mitrea, fundașul Universității Craiova.

Gardoș este de părere că Drăgușin ar fi meritat să fie chemat la națională datorită evoluțiilor consistente de la Genoa, dar și prin prisma faptului că la echipa naționala se dorește o întinerire a lotului.

De asemenea, Florin Gardoș a vorbit și despre situația lui Eric Bicfalvi, care se află într-o formă promițătoare în Rusia, la FC Ural, dar nu a fost chemat de Iordănescu la națională.

„Mă gândeam la Drăgușin, apropo că avem șase jucători din Serie B. De ce nu l-o fi chemat pe Drăgușin? Am văzut că joacă, e tânăr. În contextul în care Chiricheș e accidentat și trebuia să chemi pe cineva de urgență… ok, și Mitrea a mai fost pe la echipa națională, are o altă experiență și o altă maturitate, dar în ideea asta în care vrei să aduci jucători tineri, să reconstruiești.

Mă mai gândeam la Bicfalvi, care a lipsit în ultimii ani la echipa națională, deși joacă bine în Rusia. Și acum are un început bun de sezon la FC Ural. M-am uitat la mijlocașii convocați, da, sunt mai tineri, de perspectivă, dar mergând pe aceeași logică nu înțeleg de ce nu s-a mers pe aceeași idee și la fundașii centrali”, a declarat Florin Gardoș, potrivit Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton Vezi toate știrile
Citește și