Închide meniul

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 18:32

Reclamă
Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul!

Jucătorii FCSB-ului, printre care şi Radaslavescu, după ce au cucerit Supercupa România / Profimedia Images

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A fost criticat de Gigi Becali, iar acum vrea să meargă la echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost titular în Supercupa României, dar prestaţia lui nu l-a mulţumit pe Gigi Becali.

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

Radaslavescu a fost schimbat la pauză în meciul FCSB – Corvinul 3-0, partidă ce le-a adus Supercupa României roş-albaştrilor. După meci, Gigi Becali l-a criticat pe Radaslavescu.

”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi.

Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21”, declara Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

După ce a refuzat în două rânduri să meargă împrumut la o altă echipă, Eduard Radaslavescu a decis acum să accepte un împrumut, informează digisport.ro. Condiţia pe care o pune este să meargă la Farul. Gică Hagi este cel care l-a lansat în fotbalul mare pe Radaslavescu.

În august 2022, Gigi Becali plătea 850.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Radaslavescu de la Farul. Între timp, cota jucătorului a ajuns la doar 400.000 de euro. Becali a vrut şi în trecut să îl împrumute, mai întâi la Botoşani şi ulterior la Farul, dar Radaslavescu nu a fost de acord.

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că FCSB va juca meciurile din competiţiile europene şi pe cele din campionat cu echipe diferite.

Reclamă

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB argumenta decizia prin faptul că roş-albaştrii nu vor putea să facă faţă cu aceiaşi jucători pe ambele planuri.

Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Raul Rusescu, fost jucător al echipei lui Gigi Becali, e convins că FCSB se va concentra pe cupele europene şi va lăsa în plan secund campionatul.

Sunt convins că Steaua (n.r: FCSB) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană: poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:20

Cristiano Ronaldo în vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

15:00

LIVE VIDEOMa Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024, e ACUM în AntenaPLAY

14:41

EXCLUSIVDenis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și