Închide meniul

Un jucător de la FCSB, arătat cu degetul după ce a gafat împotriva lui Hermannstadt: „Sunt curios cât mai e favoritul lui Becali”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 10:25

Reclamă
Un jucător de la FCSB, arătat cu degetul după ce a gafat împotriva lui Hermannstadt: „Sunt curios cât mai e favoritul lui Becali

Un jucător de la FCSB, arătat cu degetul după ce a gafat împotriva lui Hermannstadt

Joyskim Dawa a fost eliminat în Hermannstadt - FCSB 2-2 / Hepta

Un jucător de la FCSB a fost arătat cu degetul, după ce a gafat împotriva lui Hermannstadt. Joyskim Dawa a văzut cartonaş roşu în minutul 60 al restanţei din etapa a 5-a din Liga 1 şi a fost criticat de George Galamaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a făcut o eroare de proporţii la faza în care l-a faultat, în careu, pe Neguţ. Sibienii au primit penalty, iar Dawa a văzut şi cartonaşul roşu pentru faultul comis în calitate de ultim apărător.

Un jucător de la FCSB, arătat cu degetul după ce a gafat împotriva lui Hermannstadt

Fostul fundaş central al roş-albaştrilor e convins că FCSB pierde tot mai multe puncte din cauza fundaşului camerunez şi se aşteaptă la o ripostă a lui Gigi Becali.

E clar, FCSB pierde puncte pe mâna lui Dawa! În momentul în care eşti în propriul 16 şi tragi de adversar, e clar, e roşu direct! I-a furat adversarul balonul, a fost mai rapid Neguţ, dar e 11 metri clar, e roşu clar!

Sunt curios cât mai e favoritul lui Becali, rămâne de văzut. Trec etapele, FCSB era într-o perioadă bună şi a venit această sincopă”, a declarat George Galamaz pentru primasport.ro.

Reclamă

Joyskim Dawa tocmai fusese lăudat de patronul FCSB-ului, după prestaţia pe care a avut-o în victoria cu Farul. Gigi Becali îi remarcase pe fundaşii centrali şi nu îi simţea lipsa lui Vlad Chiricheş.

Foarte buni fundaşii centrali, m-am bucurat. (n.r.: O să aibă probleme să revină Chiricheş cu acest cuplu de fundaşi?) Nu ştiu ce o să fie, dar e sudat bine cuplul ăsta de fundaşi centrali„, spunea Becali.

Joyskim Dawa, în mijlocul unui scandal de rasism după Hermannstadt – FCSB

După meci, în miez de noapte, Dawa a dezvăluit prin ce a trecut. Camerunezul a avut o reacţie vehementă pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Greşelile sunt parte din fotbal, dar nimeni nu poate veni şi să mă insulte pentru culoarea pielii. Poţi fi dezamăgit, dar să mă respecţi şi să nu fii rasist. Apropo, banii pe care îi pariaţi nu sunt problema şi responsabilitatea mea.

Sunt plătit ca să joc fotbal, nu ca să vă fac mai bogaţi. Vă mulţumesc!„, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Şi soţia lui Dawa a răbufnit, când a văzut mesajele primite de fundaşul central al FCSB-ului.

Comentariile voastre sunt de neacceptat. Suntem mândri că suntem de culoare şi africani. Aş fi încântată să fac aceleaşi comentarii despre numărul aproape inexistent de jucători români din Ligue 1. În anul 2023, să insulţi o persoană de culoare spune multe despre cât de deschis eşti, aşa că ieşi din casă şi du-te în lume să vezi câte are să îţi ofere.

Uita-te la echipele din toate ligile, fără „negru” fotbalul ar fi la fel de plictisitor ca meciurile din liga a 2-a. Du-te şi citeşte Biblia din nou pentru că rasismul şi pariurile reprezintă un păcat. Am spus ce am spus, îmi pare rău că nu îmi pare rău. La revedere„, a scris soţia lui Dawa.

Dawa a fost titular în toate cele 9 meciuri din campionat ale FCSB-ului. Fundaşul în vârstă de 27 de ani are o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și