Închide meniul

Unde vrea să antreneze Marius Şumudică, după ce nu s-a înţeles cu Rapid şi Universitatea Craiova: „Am două piste!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 8:27

Unde vrea să antreneze Marius Şumudică, după ce nu s-a înţeles cu Rapid şi Universitatea Craiova: „Am două piste!

Unde vrea să antreneze Marius Şumudică, după ce nu s-a înţeles cu Rapid şi Universitatea Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat unde vrea să antreneze Marius Şumudică, după ce nu s-a înţeles cu Rapid şi Universitatea Craiova, în această vară. Tehnicianul de 52 de ani a dezvăluit că vrea să preia o echipă fie din Arabia Saudită, fie din Turcia, campionate în care deja a mai antrenat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Al-Raed.

Unde vrea să antreneze Marius Şumudică, după ce nu s-a înţeles cu Rapid şi Universitatea Craiova

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost preferat atât de fanii Rapidului, cât şi de fanii Universităţii Craiova, însă oficialii celor două cluburi nu s-au gândit să-l oferteze.

Tehnicianul susţine că o destinaţie în această vară va fi fie Arabia Saudită, fie Turcia. În Golf, Şumudică susţine că îi va fi greu să se ducă, deoarece acolo merg antrenori pe salarii extrem de mari.

„De fiecare dată când e vehiculat numele meu, am mai multe voturi decât Erdogan! La FCSB, dacă se pune problema să merg acolo, câștig detașat. La Rapid, eram primul. Astăzi am văzut un sondaj despre Craiova, eram cu mult în fața lui Reghecampf. Nu m-a ales nimeni.

Reclamă

(…) Eu unde să căștig campionatul? Când mi-oi face echipă cu Pancone, ne reapucăm acum. Nici n-au început campionatele, aștept. Am două piste pe care mă axez și unde cred că va fi din ce mai greu să ajung.

În Arabia Saudită, unde se duc în ultima vreme antrenori cu nume și pe bani foarte mulți, și în Turcia. În România? Am primit un mesaj pe telefon că sunt ca domnul Geoană”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce nu a fost ales la Universitatea Craiova

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce nu a fost ales la Universitatea Craiova, nu a întârziat să apară. Tehnicianul a dezvăluit că nu a fost contactat de către oficialii olteni, şi a auzit doar din presă că numele său a fost vehiculat în Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Şumudică a recunoscut că ar fi luat în calcul posibilitatea de a fi antrenor la Universitatea Craiova, însă nu a fost contactat de nimeni, astfel că şi-a luat gândul de la echipa din Bănie.

„Nu a fost nimic cu Craiova. Și Craiova e un capitol închis. Nu a vorbit nimeni cu mine, nu am avut nicio discuție. S-a vehiculat în presă numele meu, atât. Eu n-am avut oficial nicio discuție cu absolut nimeni de la Craiova. Am înțeles că au luat decizia de a-l readuce pe Reghecampf. Nu am ce să discut pentru că nu sunt implicat și nu am primit nicio ofertă din partea celor de la Craiova.

Probabil că da, în sinea mea mă gândeam, dar dacă nu ești contactat, nu ești dorit, ce să discutăm? N-are rost. Am citit prin ziare că am folosit ca iepure (n.r – de Universitatea Craiova). Am ajuns să mă întorc în țară și, indiferent ce am realizat – că am fost ales antrenorul cel mai bun din Turcia – dar să faci astfel de articole… eu nu m-am ploconit la nimeni acum. Lumea a luat-o ca pe o milogeală, dar asta credeam eu atunci. Am crezut că am șanse să fiu la Rapid, nu s-a putut și am înțeles. Probabil și eu am fost puțin irascibil, dar nu vreau să revin la acel subiect”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și