Închide meniul

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint! Mirel Rădoi va fi numit azi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 august 2022, 12:25

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint! Mirel Rădoi va fi numit azi

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint / Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint! Mirel Rădoi va fi numit azi ca noul antrenor al oltenilor. Fostul selecţioner s-a înţeles cu Mihai Rotaru încă de luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mulțumim, Laszlo Balint! 🤝
Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Laszlo Balint

Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, e mesajul Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi va semna un contract valabil pe două sezoane, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Fostul selecţioner va fi, cel mai probabil, pe banca oltenilor în returul de pe teren propriu cu Zorya Luhansk, de joi. În manşa tur din Conference League, echipa din Bănie a pierdut cu 1-0.

Reclamă

Laszlo Balint a fost demis după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Antrenorul va pleca chiar după o victorie în derby-ul local, cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Acesta are şi o clauză în contract, în cazul în care nu se va ajunge la un acord privind rezilierea contractului.

Gigi Becali a dezvăluit cum a aflat că Mirel Rădoi va deveni antrenorul Universităţii Craiova

Gigi Becali a dezvăluit cum a aflat că Mirel Rădoi va deveni antrenorul Universităţii Craiova. Finanţatorul de la FCSB l-a întrebat pe fostul selecţioner despre Marco Dulca şi acesta a ezitat să îi răspundă.

Gigi a dedus astfel că finul l-ar fi dorit şi el la Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu i-a oferit iniţial multe detalii. Între timp, fostul jucător de la Chindia a ajuns la clubul din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam de Rădoi. Adică nu știam 100%, dar bănuiam. Sunt niște lucruri pe care le mai vorbesc și eu cu ăla, cu ăla. Am vorbit și cu finul, dar el nu a confirmat niciodată că se duce. Dar știți după ce mi-am dat seama? Eu l-am întrebat de Dulca și el mi-a spus mie.

Nu prea voia să îmi zică. Nu știu ce, că la-la. Eu te întreb pe tine ce părere ai de Dulca. Și el o lălăia. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Până la urmă a zis da, mă, nasule.

Și atunci eu mi-am dat seama. Că înseamnă că au tatonat atunci. Am văzut că și Rotaru mai vorbește de noi, atunci vorbesc și eu despre ei. Nu cu dușmănie, deși suntem în concurență”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și