Închide meniul

„V-a deranjat titulatura de ‘sclav al lui Gigi Becali?'”. Valeriu Iftime nu s-a putut abține: „Pfaaa!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 16:53

Reclamă
„V-a deranjat titulatura de sclav al lui Gigi Becali?'. Valeriu Iftime nu s-a putut abține: „Pfaaa!

Valeriu Iftime a avut discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii

Gigi Becali și Valeriu Iftime au colaborat la multe transferuri / Colaj Hepta

„V-a deranjat titulatura de ‘sclav al lui Gigi Becali?'”, a fost întrebarea primită de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani spune că îl enervează foarte tare când este caracterizat în astfel de termeni duri de vocile din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime a explicat că are o relație amicală foarte bună cu Becali, omologul său de la FCSB. Cei doi au colaborat în multe rânduri pe plan fotbalistic.

„V-a deranjat titulatura de ‘sclav al lui Gigi Becali?'”. Valeriu Iftime nu s-a putut abține

În ultimii ani, Gigi Becali a transferat de la FC Botoșani o „armată” de jucători, precum Denis Haruț, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa.

Ca urmare a colaborării cu finanțatorul FCSB-ului, care i-a plătit mulți bani în schimbul jucătorilor, Valeriu Iftime a atras și foarte multe critici. Patronul clubului moldovean nu s-a putut abține și a recunoscut că îl deranjează enorm cuvintele usturătoare primite, însă „nu pot reacționa”.

„V-a deranjat titulatura apărută de ‘sclav al lui Becali?'”, a fost întrebat Valeriu Iftime. Răspunsul său n-a întârziat să apară:

Reclamă

„Pfaaa… Mda. Mă enervează, dar nu pot reacționa. Nu te joci cu presa. Sau cu suporterii, cu dinamoviștii care-i urăsc pe steliști. Nu e niciun argument în acest tip de afirmație.

Asta e, îți place când auzi ‘ce om grozav, face treabă la Botoșani’, dar asta vine la pachet cu ‘slavul lui Becali’. Deși discuția asta e ușor prostească. Cu domnul Becali m-am văzut maximum de două-trei ori în viață.

Față în față. Așa, la telefon, vorbim mult. Discutăm despre un fotbalist și despre viața de apoi! Acesta este dialogul cel mai frecvent. Avem o controversă, după cum vă dați seama”, a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce discuții au Gigi Becali și Valeriu Iftime: „Totdeauna cad de acord cu el!”

Patronul lui FC Botoșani a dat cărțile pe față despre relația pe care o are cu latifundiarul din Pipera.

Valeriu Iftime a povestit și ce fel de discuții personale are cu Gigi Becali.

„Dumnealui spune că învierea e în carne și-n oase, eu spun că e în duh! N-am discutat niciodată politică, afaceri, ci doar în zona religioasă dialogăm.

Nu ajungem la opinii divergente, totdeauna cad de acord cu el, nu sunt conflictual. Cred că fiecare om are virtute. Dacă vrei să i-o găsești, o găsești, dacă vrei să i-o estompezi, nu te apuca să-l contrazici”, a mai povestit finanțatorul lui FC Botoșani.

FC Botoșani a început cu dreptul noul an. Echipa lui Valeriu Iftime a câștigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a 22-a din Liga 1. Sebastian Mailat a marcat golul victoriei pentru moldoveni, care au urcat pe locul 11 în campionat.

Valeriu Iftime, replică devastatoare pentru Marian Iancu

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a avut o replică ironică la atacul lui Marian Iancu.

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a vorbit în termeni duri despre Valeriu Iftime, pe care l-a comparat cu regretatul Jean Pădureanu, fără să-i dea numele.

Reclamă

Valeriu Iftime susține că nu îl cunoaște pe Marian Iancu și a avut un răspuns ironic pentru acesta.

„Am auzit de la un ziarist ce a spus Avram Iancu! Nu am ce să comentez! Nu-l cunosc, nu știu ce face, poate are și probleme de sănătate, așa că ar trebui să ignor necunoscuții!”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și