Închide meniul

„Va fi un play-off cum merită România!” Adi Mutu anunţă o luptă nebună pentru câştigarea Ligii 1: „De asta am venit aici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 0:02

Reclamă
„Va fi un play-off cum merită România! Adi Mutu anunţă o luptă nebună pentru câştigarea Ligii 1: „De asta am venit aici!

Adi Mutu anunţă o luptă nebună pentru câştigarea Ligii 1

Adi Mutu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Adi Mutu a transmis un mesaj războinic şi anunţă o luptă nebună pentru câştigarea Ligii 1. „Briliantul” a avut prima reacţie după ce CFR Cluj a câştigat meciul cu FCU Craiova, scor 3-1, din etapa a 26-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut nevoie de 13 minute pentru a deschide scorul în Bănie. El Kaddouri a înscris primul său gol în tricoul ardelenilor. Baeten le-a dat emoţii vişiniilor, dar acestea au fost de scurtă durată. Bîrligea şi Muhar au înscris golurile victoriei cu FCU Craiova.

Adi Mutu anunţă o luptă nebună pentru câştigarea Ligii 1

Concluziile sunt bune, sunt mulţumit de rezultat şi de atitudinea băieţilor. Singurul lucru care mă nemulţumeşte este nefructificarea ocaziilor pe care le-am avut. De aceea am şi fost supărat la pauză.

Ei au înscris probabil la singura ocazie pe care au avut-o. El Kaddouri are experienţă mare, încet încet îşi intră în ritm şi lucrul ăsta se vede când atinge mingea.

Trebuie să rămânem concentraţi, de mâine uităm meciul ăsta. Urmează meciul cu Dinamo, e bună victoria. Rămânem aproape de Rapid şi FCSB. Nu vreau să vorbesc despre obiectivele finale, mă tot întrebaţi acest lucru. Continuitatea lucrurilor pozitive, acesta este cel mai important lucru. Ca să realizăm ceva, mai ales în play-off, avem nevoie de continuitate în rezultate. Avem valoarea necesară pentru a putea câştiga fiecare meci. La nivel de joc îmbunătăţim de la joc la joc, e nevoie de mai multă atenţie.

Reclamă

(Este CFR echipa cea mai potrivită pentru a vă expune filosofia?) Vom vedea la sfârşit. Este o echipă de mare valoare, cea mai titrată din ultimii ani. Trebuie să câştigăm, de asta am venit aici.

Camora îşi revine încet încet, s-a antrenat săptămâna asta. Începem să avem toţi jucătorii, vom vedea la fiecare meci. Nu cred că lupta e în 3, cred că va fi un play-off pe cinste cum merită România. Bineînţeles, în momentul de faţă cele din faţa noastră au un avantaj”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Adi Mutu a câştigat trei dintre cele patru meciuri pe banca lui CFR Cluj. Singurul eşec l-a suferit în derby-ul cu Rapid, din Gruia. Pentru CFR urmează duelul de acasă, cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul primelor şase clasate din Liga 1:

1. FCSB – 54 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Petrolul Ploieşti – 35 de puncte

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3, în etapa a 26-a

Echipa CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei FCU Craiova, într-un meci al etapei a 26-a din Superligă.

Partida de la Craiova a început cu un moment de reculegere în memoria lui Aleksei Navalnîi, pentru ca oaspeţii să deschidă scorul în minutul 13, când El Kaddouri a profitat de ieşirea greşită a portarului Gurău şi a înscris. Craiovenii au egalat în minutul 40, prin Baeten – şut superb, din voleu, din marginea careului. Clujenii au încheiat însă repriza în avantaj, după ce Bîrligea a profitat de centrarea lui Otele, în minutul 45+3. În repriza secundă gazdele nu au reuşit să ameninţe cu adevărat poarta apărată de Răzvan Sava, ba chiar oaspeţii au tranşat soarta partidei în minutul 90+2, atunci când Muhar a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru CFR.

CFR Cluj 45 de puncte şi se află pe locul al treilea, în timp ce FCU Craiova este pe locul 12, cu 30 de puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Bahassa 46), Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu (Vl. Pop 46) – Baeten (Ibrahimi 82), A. Chiţu, Padula – Blănuţă (Blidar 46). ANTRENOR: Giovanni Costantino

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, Ajeti, C. Manea – Muhar, K. Keita, El Kaddouri (Avounou 63) – Deac (Fica 90+3), Bîrligea (P. Michael 63), Otele (R. Filip 90+3). ANTRENOR: Adrian Mutu

Reclamă

Cartonaşe galbene: El Kaddouri 51

Arbitri: Marian Barbu – Mihai Marica, Stelian Slabu – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Viorel Cojocaru – Andrei Antonie

Observator: Adrian Comănescu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și