Închide meniul

„Va mai antrena Hagi Farul din vară?” Răspunsul surpriză dat de oficialii campioanei: „E obosit!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 8:17

Reclamă
„Va mai antrena Hagi Farul din vară? Răspunsul surpriză dat de oficialii campioanei: „E obosit!

"Va mai antrena Hagi Farul din vară?" Răspunsul surpriză dat de oficialii campioanei

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

„Va mai antrena Hagi Farul din vară?” a fost întrebarea la care oficialii campioanei au oferit răspunsul. Ciprian Marica a comentat declaraţiile „Regelui” de la finalul meciului cu FCSB şi a declarat că acesta a obosit. Însă, în ciuda acestui fapt, nu se pune problema ca managerul campioanei să plece de la echipă, în cazul în care nu va avea o ofertă de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost un car de nervi, după ce Farul a remizat cu FCSB. „Mă va da conducerea afară. Va veni momentul în care voi pleca”, a răbudnit „Regele”.

„Va mai antrena Hagi Farul din vară?” Răspunsul surpriză dat de oficialii campioanei

După aceste declaraţii, Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, a fost întrebat despre viitorul lui Gică Hagi pe banca campioanei. Fostul internaţional a declarat că „Regele” va rămâne pe banca echipei din Constanţa, însă are susţine că a obosit, având nevoie de o nouă provocare.

Totodată, Marica a subliniat că în cazul în care va veni o ofertă pe numele său, Gică Hagi o va lua în calcul, deoarece are nevoie de o nouă provocare.

„(N.r. Dacă va mai fi Hagi antrenor la Farul din vară) Normal că da. Acum, dacă vine vreo ofertă de nerefuzat pentru Gică, va alege cu siguranță să facă ceva și pentru sufletul lui, să spunem așa.

Reclamă

Nu că acum nu ar face pentru sufletul lui, dar e obosit. Are nevoie de o provocare. Să vedem dacă va veni și când va veni. El e cel mai în măsură să analizeze. Deocamdată noi îl vedem puțin obosit.

N-am vorbit despre asta, sincer, și n-a ridicat problema de maniera asta Gică. Nu cred. Gică Hagi a obosit, dar e un luptător și când își propune ceva merge până la capăt.

Deci eu nu cred. Am plecat la un proiect pe cinci ani acum doi ani și sunt convins că Gică are ambiția și îl va duce până la final. Dar atunci când vom avea și stadion, când va fi pachetul complet”, a declarat Cipran Marica, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB! „Regele” a şocat

Gică Hagi a „luat foc” după egalul dintre FCSB şi Farul, scor 1-1. „Regele” a avut un discurs manifest şi a declarat că va veni ziua în care va pleca de pe banca formaţiei din Constanţa, mărturisind că oficialii campioanei îl vor da afară, dacă echipa nu va avea rezultatele dorite.

„Mie îmi lipsesc trei jucători de la mijloc: Băluță, Artean, Nedelcu. Anul trecut am câștigat campionatul cu ei și nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, gata, totul devine așa de ușor.

Da, găsim, vedem. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, că dacă nu conducerea o să mă dea afară. O să vină să și o să mă dea afară conducerea dacă nu fac bine. O să vină și ziua când o să plec.

Eu nu inventez nimic, trebuie să găsesc soluții, așa cum le cer și jucătorilor. Trebuie să găsim soluții, pentru că noi Farul suntem obligați să vindem. Lucrăm cu deficit. Eu trebuie să vând, pentru că trebuie să plătesc salariile. Eu mă debitez, eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii în academie, academie pe care i-o las lui Farul”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și