Închide meniul

Valentin Costache s-a întors în Liga 1! Echipa cu care a semnat jucătorul cu 4 titluri de campion al României în palmares

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 19:53

Reclamă
Valentin Costache s-a întors în Liga 1! Echipa cu care a semnat jucătorul cu 4 titluri de campion al României în palmares

Valentin Costache s-a întors în Liga 1! Echipa cu care a semnat

Valentin Costache, în tricoul Rapidului / Profimedia Images

Valentin Costache s-a întors în Liga 1! În vârstă de 25 de ani, Costache a evoluat ultima oară la echipa cipriotă Apollon Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache a semnat cu UTA Arad. Echipa antrenată de Mircea Rednic forţează play-off-ul, după ce sezonul trecut a fost campioana play-out-ului. UTA l-a luat împrumut şi pe George Cîmpanu, dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB.

Valentin Costache s-a întors în Liga 1! Echipa cu care a semnat jucătorul cu 4 titluri de campion al României în palmares

Potrivit digisport.ro, Valentin Costache a semnat deja contractul cu UTA Arad. Costache este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 500.000 de euro.

Valentin Costache are 4 titluri de campion al României, toate obţinute cu CFR Cluj.

Sezonul trecut, Valentin Costache a evoluat în 28 de meciuri pentru Apollon Limassol în prima ligă cipriotă. El a reuşit să marcheze de 3 ori pentru echipa din Cipru.

Reclamă
Reclamă

În afară de CFR Cluj şi Apollon Limassol, Costache a mai evoluat în carieră pentru Dinamo, Afumaţi şi Rapid Bucureşti.

George Cîmpanu, prezentat oficial la UTA

UTA a mai reuşit o lovitură pe piaţa transferurilor. Echipa arădeană l-a împrumutat de la Universitatea Craiova pe Alexandru George Cîmpanu, fotbalist dorit în trecut de Gigi Becali.

Mijlocașul lateral, Alexandru Cîmpanu, este de astăzi noul jucător al UTA-ei! Acesta a semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire.

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, Cîmpanu a evoluat la nivelul Superligii în 129 de partide, a marcat 15 goluri și a oferit 9 pase decisive.

A mai evoluat pentru FC Botoșani, Universitatea Craiova și “U” Cluj. A făcut parte din loturile naționale de juniori până la nivelul selecționatei de tineret, pentru care a adunat cinci jocuri.

Îi urăm bun venit și prestații cât mai bune în tricoul roș-alb!”, a transmis UTA Arad, pe Facebook.

Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro lui Rotaru pentru Cîmpanu!

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe George Cîmpanu la finalul anului trecut. Becali i-a oferit 500.000 de euro lui Rotaru, dar patronul Universităţii Craiova a cerut 2.5 milioane de euro în schimbul lui Cîmpanu.

La doar câteva săptămâni după ce a refuzat oferta lui Becali, Mihai Rotaru l-a împrumutat pe Cîmpanu la U Cluj.

Cîmpanu nu a convins nici la U Cluj, aşa că s-a întors la Universitatea Craiova. Gâlcă a decis să nu îl păstreze în lotul pentru sezonul viitor.

Eu voiam un jucător și dădeam 500.000 de euro, dar el a cerut 2,5 milioane de euro. Și pe urmă l-a dat împrumut. Cum să ceri 2,5 milioane de euro și după să-l dai împrumut? Și nu joacă nici acolo unde l-a dat.

Pe la Cluj sau nu știu… Înțelegi? U Cluj. Dacă nu-l vrei, ia, mă, 500.000 pe el! Ceri 2.5 milioane… Păi, tu îl dai împrumut. Cum să dau 2.5 milioane? Îți dai seama?

E un prieten din fotbal. Ce jucător? Cîmpanu! Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000 de euro. Și el l-a dat împrumut. Cum să-l dai împrumut dacă face 2,5 milioane de euro?”, declara Gigi Becali despre negocierile cu Mihai Rotaru pentru Alexandru George Cîmpanu.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:51

Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK

9:42

Basarab Panduru, dat pe spate de victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesaj pentru jucătorii campioanei: „Nu am crezut niciodată!”

9:28

Ilie Dumitrescu a descoperit „secretul” FCSB-ului în victoria cu PAOK de la Salonic. Avantajul pe care l-au avut roş-albaştrii

9:00

„Dezamăgitor!” Grecii au făcut-o praf pe PAOK după 0-1 cu FCSB! Mesaj dur despre echipa lui Răzvan Lucescu: „Un adevărat șoc”

8:50

„Sfântul Dimitrie ține cu noi” Florin Tănase, discurs savuros după victoria istorică obținută de FCSB cu PAOK, în Europa League

8:42

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1. „A demonstrat asta!”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și