Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 17:02

Reclamă
Valeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm!

Valeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare

Valeriu Iftime, înaintea unui meci / Hepta

Valeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare! De pe ultimul loc în play-out, FC Botoşani a ajuns deasupra liniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, echipa patronată de Valeriu Iftime e pe locul 6 în play-out, poziţie de pe care se salvează direct de la retrogradare.

Valeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare!

Eu nu le-am făcut nimic, antrenorul dacă le-a făcut ceva.

Sincer, sunt optimist, nu pot spune nici fericit, nici altfel. Sunt optimist, pentru că la cum am jucat ieri, dacă Dumnezeu ne ajută şi au mintea limpede, sunt concentraţi sâmbătă, atunci puteţi să mă întrebaţi dacă sunt beat. Dacă sunt beat, înseamnă că sunt fericit. Dacă nu, asta e.

(n.r.: La un moment dat spuneaţi că nu o să mai investiţi, acum băgaţi iar bani?) E un subiect pe care nu ştiu cum să-l comentez acum. Pentru că nu am crezut niciodată, să fiu sincer, că putem să scăpăm de retrogradare.

Reclamă

Am să fac orice ca să nu retrogradăm. Dar cum eram până acum câteva săptămâni, vă daţi seama…

În condiţiile în care Botoşani rămâne în Liga 1, vă daţi seama că reconstruim cumva proiectul”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare!

Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul a venit imediat după fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoşani a dat lovitura în finalul partidei, învingând-o pe Petrolul în deplasare. Sadiku a marcat în minutul 87 al partidei, iar Petrlul – FC Botoşani s-a terminat 1-2.

În minutul 71 al meciului, Sergiu Hanca a ratat o lovitură de la 11 metri.

FC Botoşani are acum 3 puncte peste Dinamo, cu două etape înainte de finalul play-out-ului. „Roş-albii” sunt pe locul 9 în play-out, poziţie de pe care se retrogradează direct în Liga a 2-a.

Viața mea o’mpart alături de Botoșani”, a scris Mihai Stoica pe Facebook după victoria Botoşaniului, aluzie la versurile celebrului imn al lui FC Voluntari.

Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out

Petrolul – Botoşani s-a încheiat 1-2, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 1. Echipa patronată de Valeriu Iftime a urcat pe locul 6 în play-out, poziţie de pe care se salvează direct de la retrogradare.

Miron a deschis scorul pentru echipa antrenată de Bogdan Andone, în minutul 5. Irobiso avea să egaleze în minutul 12 al partidei. În minutul 71 al partidei, Hanca a ratat o lovitură de la 11 metri.

Moldovenii au dat lovitura în finalul partidei. În minutul 87, Sadiku a reluat în plasă o centrare de pe partea dreaptă.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a ajuns până pe locul 6 în play-out, poziţie de pe care se salvează direct de la retrogradare. Petrolul a rămas cu 26 de puncte.

PETROLUL: Zima – Hanca, P. Papp, Meijers, Ţicu (Huja 80) – Seto, Jyry (L. Dumitriu 65) – Al. Musi, Jair (Işfan 80), Grozav (Garutti 90) – Irobiso (Berisha 80). ANTRENOR: Laszlo Balint

FC BOTOŞANI: Kukic – Charles Petro, Sadiku, G. Miron, Ţigănaşu – Mitrov (Gligor 85), Dican (I. Filip 74), A. Ferreira – Ed. Florescu (Mouaddib 85), Kaprof (E. Lopez 56), Ofosu (Mailat 56). ANTRENOR: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Ţicu 26 / A. Ferreira 54, Ţigănaşu 72, Kukic 90+2

Arbitri: Florin Andrei – Alexandru Cerei, Vladimir Urzică – Sorin Vadana

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Adrian Popescu

Observator: Teodora Albon

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și