Închide meniul

Valeriu Iftime îl atenţionează pe Marius Croitoru: „Libertate ca la Botoşani nu poţi să ai nicăieri în lume”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2022, 11:26

Valeriu Iftime îl atenţionează pe Marius Croitoru: „Libertate ca la Botoşani nu poţi să ai nicăieri în lume

Marius Croitoru e antrenor la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, într-un meci / Hepta

Valeriu Iftime i-a transmis un mesaj lui Marius Croitoru, după numirea pe banca lui FC U Craiova 1948. Patronul moldovenilor declară că i-a oferit libertate deplină pe vremea când o antrena pe Botoşani, libertate de care crede că în Bănie nu se va bucura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru este noul antrenor al lui FC U Craiova. Acesta a fost prezentat joi, într-o conferinţă alături de Adrian Mititelu jr. Antrenorul a semnat un contract valabil pe două sezoane şi are ca obiectiv calificarea echipei în play-off.

Valeriu Iftime, mesaj pentru Marius Croitoru

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, i-a transmis un mesaj lui Marius Croitoru, după ce acesta a preluat-o pe FC U Craiova. Iftime a declarat că fostul său antrenor nu se va bucura de aceeaşi libertate în Bănie, pe care el i-o acorda. Totodată, acesta se declară un conducător care merge exclusiv pe mâna antrenorilor.

”Libertate ca la Botoșani nu poți să ai nicăieri în lume! Pentru că nu mă pricep și nu mă bag. Când pun un antrenor, după ce-l testez o perioadă, îi dau frâu liber și nu-i pun obiective, îl las să lucreze. Să dea Dumnezeu să aibă și la Craiova, eu nu cred, eu spun că nu o are. La mine, toți antrenorii au stat mult. Nu am dat pe nimeni afară niciodată pentru rezultate”, a declarat Valeriu Iftme, pentru Pro Arena.

De asemenea, Iftime a mărturisit că este adeptul specatacolului, fapt pe care i l-a transmis şi noului antrenor de la Botoşani, Mihai Teja. Iftime mărturiseşte că preferă un joc bun al echipei şi un rezultat de egalitate, decât o victorie chinuită.

Reclamă

„Au fost antrenori, cum a fost Costel Enache, care a plecat după ce mi-a spus că nu mai poate ține vestiarul în mână. Pe mine mă bucură fenomenul în sine, îmi place fotbalul. I-am spus lui Mihai că m-ar încânta mai mult un 4-4 decât un 2-0 urât sau, Doamne ferește, un 1-0 chinuit”, a mai spus Valeriu Iftime, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Ultima oară la FC Botoşani, antrenorul a venit să facă „revoluţie” în Bănie pe banca echipei lui Adrian Mititelu.

Antrenorul de 41 de ani a ajuns la o înţelegere şi a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Acesta a fost prezentat oficial de Adrian Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu Jr visează la play-off după ce Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

Adrian Mititelu Jr. îl consideră pe Croitoru genul de antrenor care transformă jucătorii de nivel mediu în jucători de top în România:

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Reclamă

 

Recomandări
  • Valeriu Iftime, mesaj pentru Marius Croitoru
  • Marius Croitoru este noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și