Închide meniul

Valeriu Răchită, discurs critic la adresa lui David Miculescu: „Nu înțeleg cine l-a păcălit pe Gigi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 11:58

Reclamă
Valeriu Răchită, discurs critic la adresa lui David Miculescu: Nu înțeleg cine l-a păcălit pe Gigi!”

Valeriu Răchită, discurs critic la adresa lui David Miculescu

David Miculescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Valeriu Răchită a avut un discurs critic la adresa lui David Miculescu! Fotbalistul, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara lui 2022, de la UTA Arad, pentru 1,7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită consideră că Gigi Becali s-a păcălit în momentul în care l-a transferat pe David Miculescu, având în vedere că evoluțiile tânărului fotbalist nu au fost la nivelul așteptărilor, la FCSB.

Valeriu Răchită, discurs critic la adresa lui David Miculescu

Totodată, fostul fotbalist al Stelei a vorbit în termeni negativi despre Denis Haruț, care nu a reușit să se impună ca titular la formația antrenată de Elias Charalambous.

„Au schimbat sistemul. De la 4-3-3 au venit la 4-2-3-1. E un sistem pe care l-au folosit și în repriza a doua a meciului de la Sepsi. Joci cu Ovidiu Popescu după opt luni, mijlocaș central. De opt luni nu a mai jucat Ovidiu Popescu…

Și cu Șut, care a fost accidentat. Eu cred că l-au forțat. Bine, greșeala de poziționare de la golul CFR-ului nu este cauzată de accidentare… Este din cauza gândirii… Nu poți să stai trei metri în spatele liniei de apărători.

Reclamă

Îl bagi pe Miculescu titular. Nu înțeleg cum s-au dat 1,7 milioane de euro pe acest jucător. Eu nu înțeleg cine l-a păcălit pe Gigi. Să-ți mai spun ceva… Ții minte că era un jucător Haruț, pe care s-au dat 600 și ceva de mii de euro… L-ați mai văzut în lot în ultimele patru etape? Unde e Haruț? Ce s-a întâmplat? A fugit mireasa cu banii de nuntă? Că nu înțeleg. A dat 600 de mii de euro pe el, are 15 mii de euro net salariul pe lună.

Miculescu tot pe acolo, 12 sau 15 mii de euro salariu pe lună. Dar ai dat un milion șapte sute de mii de euro pe el”, a declarat Valeriu Răchită, pentru fanatik.ro.

David Miculescu a dat două goluri în 29 de partide bifate pentru FCSB, în actualul sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu, dezamăgit de David Miculescu

La rândul său, Florin Răducioiu l-a criticat pe David Miculescu. Acesta s-a declarat deranjat de „văicăreala” pe care David Miculescu ar avea-o la fiecare contact cu un adversar.

„Trebuie să faci mai mult, ai fost un transfer scump. Suporterii, oamenii de fotbal vor să îl vadă, să iasă în evidenţă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluţia lui individuală… trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, nu pot să nu spun adevărul.

Prea puţin, îmi pare rău! Şi, repet, văicăreala asta la fiecare atingere… gata, ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

David Miculescu nu a scăpat nici de furia lui Gigi Becali

Prestațiile lui David Miculescu l-au nemuțumit și pe Gigi Becali. Omul de afaceri l-a analizat pe tânărul fotbalist după remiza CFR Cluj – FCSB, 1-1, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

„Suntem praf pe partea dreaptă. Avem doi jucători acolo (n.r. David Miculescu și Andrei Cordea) și din doi nu poți face unul. Și ăla e varză, și ăla e praf.

Miculescu? Încă mai am încredere, pentru că e tânăr. Plus că el a mai mișcat ceva, a mai avut o ocazie, dar Cordea e praf și pulbere”, a declarat Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB, 1-1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și