Închide meniul
EXCLUSIV

Variantă-şoc pentru Gigi Becali! Antrenorul care tocmai a fost umilit de Dinamo poate veni în locul lui Leo Strizu la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 22:55 / Actualizat: 3 martie 2023, 1:07

Variantă-şoc pentru Gigi Becali! Antrenorul care tocmai a fost umilit de Dinamo poate veni în locul lui Leo Strizu la FCSB

Gabi Tamaș, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Variantă-şoc pentru Gigi Becali! Antrenorul care a fost umilit de Dinamo acum 3 zile, în Liga 2, poate veni în locul lui Leo Strizu la FCSB. Dacian Nastai, actualul antrenor al celor de la Unirea Constanţa, ar putea fi urmaşul lui Strizu la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere parcursul bun cu Pintilii pe bancă, este greu de crezut că Gigi Becali va schimba strategia. Astfel, patronul FCSB va căuta un antrenor care are licenţă PRO, urmând ca toate deciziile să fie luate tot de Mihai Pintilii, aşa cum a fost şi în „mandatul” lui Leo Strizu.

Variantă-şoc pentru Gigi Becali! Antrenorul umilit de Dinamo acum 3 zile poate veni în locul lui Leo Strizu la FCSB

Cea mai la îndemână variantă pentru Gigi Becali este Dacian Nastai, cel care are licenţă PRO şi este antrenor la echipa nepotului patronului de la FCSB, Unirea Constanţa. Acum 3 zile, echipa antrenată de Nastai a pierdut umilitor în faţa celor de la Dinamo, scor 0-6.

Dacian Nastai a fost în cărţi pentru a o prelua pe FCSB şi după demisia lui Toni Petrea. Acesta a mai stat pe banca echipei a doua a roş-albaştrilor, dar şi la echipa sub 19 ani. A mai antrenat la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Silvania Şimleul Silvaniei şi Luceafărul Oradea.

După demisia lui Leo Strizu, FCSB are la dispoziţie 30 de zile să găsească antrenorul cu licenţă PRO. În toată această perioadă

Reclamă

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la scurt timp după ce a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Strizu a aspus că a luat această decizie din motive personale. FCSB a revenit pe locul al treilea după victoria clară cu Petrolul şi continuă lupta nebună la titlu cu Farul şi CFR Cluj. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Leo Strizu să anunţe că pleacă de la echipă.

Nu ştiu dacă o să mai vedeţi tableta, dar contează foarte mult atitudinea jucătorilor. (Mai puteţi, domnul Strizu?) Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit. În această seară am luat o decizie grea, este ultimul meci în care voi ma avea o colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, sau ieri. E o decizie luată din motive personale, îmi aparţine. Nu o să cadă bine echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid acest subiect.

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu a fost uşor! Eu atât pot să vă spun, Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou. Ce să se întâmple? Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, am acceptat acest post. Indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, eu cred că mi-am făcut datoria.„, a spus Leo Strizu, la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, Strizu a detaliat motivele demisiei în cadrul conferinţei de presă şi a spus că cineva din club „l-a lucrat”, însă nu a dat nume.

Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului. Niciodată nu o să critic clubul, patronul, echipa, antrenorii… este o decizie luată numai şi numai de mine din cauza a tot ce a apărut în presă. Această poziţie a mea, oricât de mică era ea, deranja o anumită persoană din club. Cu toate că eu am spus că atribuţiile mele au fost foarte mici. Această persoană s-a ţinut de capul meu de când am venit la echipă. O singură dată cred că am folosit ‘eu’, sau ‘noi’, în meciul de la Botoşani din Cupă. În care am condus echipa 100%. În rest nu m-am băgat niciodată peste Pintilii„, a mai spus Leo Strizu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Variantă – şoc pentru Gigi Becali
  • Antrenorul care poate veni în locul lui Strizu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și