Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Vasile Stângă, dezvăluiri despre Steaua: „Dacă nu era Gigi Becali, echipa dispărea total!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 11:54

Vasile Stângă, dezvăluiri despre Steaua: Dacă nu era Gigi Becali, echipa dispărea total!”

Vasile Stângă, dezvăluiri despre Steaua

Vasile Stângă și Gigi Becali / AS.ro și Hepta

Vasile Stângă a făcut dezvăluiri despre Steaua! Fostul mare handbalist al Stelei consideră că echipa de fotbal a clubului din „Ghencea” s-ar fi desființat, dacă nu ar fi venit Gigi Becali în postura de investitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Stângă nu este de acord cu cei care spun că FCSB nu este continuatoarea Stelei.

Vasile Stângă, dezvăluiri despre Steaua

Totodată, Fostul handbalist susține că Steaua se afla într-o situație financiară foarte grea, în 2003, când a fost preluată de Gigi Becali.

„(n.r. Dan Pavel: Gigi Becali a făcut mai mult bine sau mai mult rău pentru Steaua?) Când a luat Gigi Becali clubul Steaua, de la domnul Păunescu, a pierdut foarte mulţi bani. A investit foarte mulţi bani atunci şi nu a câştigat nimic. Dar ca în orice afacere…. investeşti, investeşti şi la un moment dat ai profit. Eu ţin minte că pe la el la echipă au trecut foarte mulţi antrenori, printre care Lăcătuş, Piţurcă, deci au fost antrenori la echipa aia, la Steaua.

Ei, acum nu mai este echipa aia. Este altă echipă. Asta nu înţeleg eu. Dacă nu era Gigi Becali, vă spun cinstit, echipa dispărea total. Poate se înfiinţa aşa cum s-a înfiinţat CSA. Dispărea! Deci dispărea total dacă nu o prelua Becali atunci. Becali a avut bani şi a investit. Bine, a câştigat. Toată lumea îl blamează: «Bă, dar ai câştigat o căruţă de bani!». Până a câştigat o căruţă de bani, a investit o căruţă de bani. A cumpărat tot ce e în România mai bun şi a jucat în cupele europene cu Steaua, nu cu FCSB. Dar e tipic românesc”, a declarat Vasile Stângă, la AS.ro LIVE.

Reclamă

FCSB, luptă de „foc” pentru titlul de campioană

FCSB se află în plină luptă pentru titlul de campioană. În prezent, echipa antrenată de Elias Charalambous ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

„Șansele sunt tot alea care erau și acum o săptămână. Farul a jucat cu Rapid, noi, cu Sepsi. Așa am crezut, dar nu erau șansele așa. Erau șansele mai mari pentru ei, că jucau cu Rapidul și noi cu Sepsi, ei jucau acasă. Acasă, dai multe goluri. Nu mă interesează rezultatul, e problema lor, fiecare face ce vrea cu echipa lui, cu clubul lui.

Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate. Așa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu știe. Putem să fim campioni pe Arena Națională și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze”, spunea Gigi Becali, după victoria obținută de FCSB, în ultima etapă de campionat, cu Sepsi, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și