Închide meniul

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. O nouă amânare în dosarul de reorganizare

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 11:33

Reclamă
Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. O nouă amânare în dosarul de reorganizare

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut

Jucătorii lui Dinamo în barajul cu FC Argeş / Hepta

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. Dosarul care priveşte planul de reorganizare al echipei din Ştefan cel Mare a fost astăzi pe masa Tribunalului Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru dinamovişti, judecătoarea a dat verdictul după un singur minut. Cazul a fost amânat până pe 13 iulie 2023.

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. O nouă amânare în dosarul de reorganizare

Potrivit gsp.ro, dinamoviştii sperau ca astăzi să fie ultimul termen în ceea ce priveşte planul de organizare al clubului. Mai mulţi oameni s-au strâns la Tribunalul Bucureşti, dar fără succes. Motivul invocat a fost că speţa nu înregistrează soluţionări urgente.

Acţionarul Andrei Nicolescu speră ca pe 13 iulie să fie ultimul termen în ceea ce priveşte planul de reorganizare al clubului:

„Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Speăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de catre administratorul judiciar privind modificarea planului.

Reclamă

Înțelegem lupta sindicală, dar nu tebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justitiei, respectiv celeritatea în acest caz”, a declarat Andrei Niculescu pentru gsp.ro.

Chiar dacă astăzi s-a stabilit o nouă amânare până pe 13 iulie, dinamoviştii au emoţii. Pe 1 iulie, magistraţii vor intra în vacanţă, ceea ce înseamnă că există şi posibilitatea unei amânări până în toamnă.

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători. Dinamo are de şapte luni interdicţie la transferuri

Ovidiu Burcă dorește să întărească echipa, înainte de start-ul noului sezon al Ligii 1. Totuși, situația clubului din Ștefan cel Mare este una delicată. Dinamo, care se află în insolvență, a primit în luna noiembrie a anului trecut o interdicție la transferuri, din partea FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

Interdicția a venit ca urmare a unor datorii pe care formația bucureșteană le avea față de foști jucători, legitimați de-a lungul timpului la echipă.

„Eu am venit la Dinamo într-un moment mult mai complicat decât este acum. Dacă atunci mi-am asumat un rol, ar fi absurd acum să pun acţionarii într-o zonă de presiune. E clar că ne dorim nişte transferuri, ne dorim să îmbunătăţim echipa pentru SuperLigă. Pe de altă parte, am linişte şi răbdare. Avem promisiuni din partea acţionarilor că vom debloca situaţia privind interdicţia la transferuri.

Nu pot să spun acum câţi jucători, noi avem deja ţintele, pentru că am lucrat de mai mult timp la asta. Suntem în contact cu mulţi jucători şi chiar dacă avem această interdicţie la transferuri încercăm să facem în paralel unele lucruri. Nu ne permitem să aşteptăm până la începerea campionatului pentru a avea discuţii cu unii jucători”, a spus tehnicianul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și