Închide meniul
Video

Verdictul lui Mircea Lucescu după faza controversată care i-a trimis pe „câini” pe loc direct retrogradabil!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 23:04

Reclamă

Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură a carierei

Mircea Lucescu, în faţa jurnaliştilor după un meci / AntenaSport

Verdictul lui Mircea Lucescu, după faza controversată care i-a trimis pe „câini” pe loc direct retrogradabil, a venit după fluierul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu e de părere că nu a fost 11 metri la duelul dintre Amzăr şi Musi, jucător care se va întoarce la FCSB la finalul sezonului. Feşnic a arătat punctul cu var după 10 minute de deliberare.

Verdictul lui Mircea Lucescu după faza controversată care i-a trimis pe „câini” pe loc direct retrogradabil!

În mod normal n-a fost penalty, astfel de situaţii se întâlnesc cu zecile într-un joc. Dar este vina lui Dinamo pentru că s-a retras foarte mult. Faptul că s-a apărat cu şase jucători acolo în linie, nu au contat deloc pe contraatac. Era normal ca uşor-uşor să îi împingă Petrolul în propriul careu”, a declarat Mircea Lucescu după meci.

Orice fază poate să fie o situaţie de genul ăsta. Dar cred că nu se impunea penalty!

Asta e situaţia, eu le-am şi spus că se va ajunge la meci nul în momentul în care o echipă renunţă complet la jocul de atac şi doar se apără în careu, câştigă cei care sunt mai agresivi şi mai încrezători. Pleacă şi copiii dezamăgiţi, dar încă o dată spun că nu a fost penalty!”, a mai punctat antrenorul român după Dinamo – Petrolul 1-1.

Reclamă

Dinamo, pe loc retrogradabil, FCU Craiova pe loc de baraj! Cum arată clasamentul în play-out după egalul dramatic al „câinilor”

Dinamo se află pe loc retrogradabil, iar FCU pe loc de baraj după meciul încheiat de „câini” la egaliate, 1-1 cu Petrolul. Gicu Grozav a marcat în minutul 90+13, din penalty.

El a urmărit pe ecran duelul dintre Amzăr şi Musi din careu şi a decis că a fost fault. I-a acordat şi cartonaş galben lui Amzăr.

Cu o victorie, Dinamo ar fi ocupat locul 6 în play-out. În schimb, „câinii” au ajuns pe locul 9 în play-out, direct retrogradabil, după golul lui Grozav.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo are acelaşi număr de puncte cu FCU Craiova, 16, care se află pe locul 8. FC Voluntari şi Poli Iaşi, echipele aflate pe locurile 6 şi 7, au 17 puncte.

Dinamo ar fi avut doar 3 puncte mai puţin decât adversara de astăzi dacă ar fi reuşit să câştige partida. În schimb, acum Dinamo e la 5 puncte în spatele Petrolului.

Cum arată clasamentul în play-out:

  • 1. U Cluj 25 de puncte
  • 2. UTA Arad 24 de puncte
  • 3. Hermannstadt 23 de puncte
  • 4. Oţelul 23 de puncte
  • 5. Petrolul 22 de puncte
  • 6. FC Voluntari 17 puncte
  • 7. Poli Iaşi 17 puncte
  • 8. FCU Craiova 16 puncte
  • 9. Dinamo 16 puncte
  • 10. FC Botoşani 14 puncte

Dinamo – Petrolul 1-1! „Câinii”, egalaţi în minutul 90+13 dintr-un penalty bătut de Grozav! Scandal în finalul partidei!

Dinamo – Petrolul 1-1, duel din etapa a doua a play-out-ului, a fost în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30. „Câinii” au avut parte de un duel „de foc” cu „lupii galbeni” în Liga 1. 350 de copii au venit să îi încurajeze pe „câini” în meciul foarte important disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo a ratat dramatic victoria. Gicu Grozav a transformat un penalty în minutul 90+13. A fost nevoie de circa 10 minute ca să fie dictat penalty-ul. Ulterior, s-a aruncat o sticlă pe teren dinspre banca lui Dinamo.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic
Rezerve: Răilean, Gregorio, Selmani, Iglesias, Ilic, Neagu, Bani, D. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Ie, C. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Petrolul: Zima – D. Radu, Papp, Huja, Țicu – Grozav, Seto, Hanca, Ișfan – Berisha, Jair
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Meijers, Dumitriu, Diomande, Jyry, M. Bratu, Musi, Răducan, Irobiso
Antrenor: Florin Stângă

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! E al patrulea gol în toată cariera, ultimul datând din 2017!

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! Fundaşul brazilian a deschis scorul în minutul 39 al partidei Dinamo – Petrolul.

Reclamă

De Moura a finalizat perfect o pasă venită de pe partea stângă. În ciuda faptului că nu înscrisese încă niciun gol în Liga 1, De Moura a avut o finalizare perfectă.

Fundaşul dreapta brazilian înscrisese ultimul gol din cariera lui în 2017, atunci când se afla la echipa cipriotă Anorthosis.

Anterior, el mai marcase două goluri pentru echipa portugheză Penafiel, în sezonul 2012-2013. Brazilianul evolua atunci în liga a 2-a portugheză.

Aflat la meci, Mircea Lucescu a asistat la un eveniment rar: marcarea unui gol de către Gabriel De Moura!

În afară de Dinamo, De Moura a mai jucat în Liga 1 pentru Sepsi şi Gaz Metan Mediaş.

Gabriel De Moura este cotat de către site-ul transfermarkt.com la 150 de mii de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și