Închide meniul

Verdictul specialistului după ce FCSB a avut un gol anulat cu Oţelul Galaţi: „Mai mult rău face”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 noiembrie 2023, 13:00

Reclamă
Verdictul specialistului după ce FCSB a avut un gol anulat cu Oţelul Galaţi: „Mai mult rău face

Verdictul specialistului după ce FCSB a avut un gol anulat cu Oţelul Galaţi

Captură Digisport

Verdictul specialistului după ce FCSB a avut un gol anulat cu Oţelul Galaţi. Ion Crăciunescu a vorbit despre golul lui Dawa, care a fost anulat pe motiv că mângea a ieşit din teren în momentul în care Cristi Ganea a centrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu e de părere că golul trebuia validat şi că cei din cabina VAR ar fi trebuit să intervină. Arbitrul Viorel Flueran a decis să anuleze golul marcat din foarfecă de Dawa.

Verdictul specialistului după ce FCSB a avut un gol anulat cu Oţelul Galaţi

În minutul 86, Cristi Ganea a centrat pentru fundaşul central al FCSB-ului, iar acesta a reluat spectaculos, din foarfecă. Dawa a marcat, dar golul a fost anulat pentru că asistentul a considerat că Ganea a centrat din spatele liniei terenului.

„Eu zic că mingea nu iese cu toată suprafața din teren și ar fi trebuit validat golul. VAR ar fi putut să intervină, dar nu vedeți ce se întâmplă cu VAR-ul în România, uneori mai mult rău face. Era bună o regulă care s-a scos, ca la fazele la limită să se dea credit atacului. 

Pentru tușier ar fi fost greu să vadă, era pe cealaltă parte, sunt 50-60 de metri distanță”, a spus Ion Crăciunescu la gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul: „L-am sunat pe MM să facem 10 schimbări”
Gigi Becali, tiradă la adresa arbitrilor şi a jucătorilor săi după remiza cu Oţelul. Patronul vicecampioanei a avut o reacție halucinantă după partida din Cupa României.

După fluierul final al partidei de la Galați, patronul de la FCSB a făcut o adevărată criză de nervi. Gigi Becali a luat la țintă pe toată lumea, de la arbitri până la jucătorii din echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, a dezvăluit faptul că a avut o convorbire cu Mihai Stoica, legată de schimbările echipei sale.

Dacă avem gol valabil anulat, ce vrei mai mult? Nu că bag eu mâna în foc, se vede la reluări! Oameni nebuni, nu știu ce să zic, oamenii nu mai au minte, au întunecime. E un arbitru slab.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e ușoară faza, e cea mai extraordinar de ușoară faza, e mingea pe linie, ce vrei să mai faci? Depășește cu toată circumferința? Da, atunci e clar”.

Eu văd reluarea, au așteptat și au tot așteptat intervenția VAR. VAR-ul a intervenit. Eu am văzut meciul ăsta, am văzut că s-a oprit meciul și arbitrul a așteptat ce zice.

Când e vorba de VAR, ce să mai intervină asistentul? Cum să nu vadă și asistentul, dacă noi vedem. Ziceți ce mai vreți! Ați văzut că patru jucători au fost schimbați, ăia încurcau, de-aia au fost schimbați.

I-am dat telefon lui MM și i-am spus că dacă pot să schimb zece și regulamentul îmi dă voie, aș schimba zece jucători”, a spus Gigi Becali, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și