Închide meniul

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Petrolul – CFR Cluj: „E foarte important asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 21:04

Reclamă
Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Petrolul – CFR Cluj: „E foarte important asta!

George Găman nu a

Captură Orange Sport

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Petrolul – CFR Cluj. Mingea l-a lovit în mână pe Mathaus, dar Geoge Găman a decis să nu acorde penalty şi a dictat doar corner pentru CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 31, ardelenii au cerut lovitură de la 11 metri după ce mingea l-a lovit în mână pe Mathaus. Deşi a fost chemat de Ovidiu Haţegan să revadă faza pe monitor, arbitrul George Găman a decis că nu se impunea acordarea loviturii de pedeapsă.

Fază controversată în Petrolul – CFR Cluj

Găman a decis să acorde doar o lovitură de colţ pentru campioană. În acel minut, scorul era de 1-0 pentru campioană, după golul marcat de Ciprian Deac. Marius Avram spune că nu se acorda penalty pentru că atacantul de la CFR Cluj a deviat mingea.

„Eu spun că nu a fost penalty. Eu spun că Găman nu a vrut să ia măsura greşită. E foarte important dacă atacantul de la CFR Cluj loveşte mingea. E important. Dacă mingea vine de departe şi îl loveşte mingea în mână, atunci e vina lui şi se acordă penalty. Dacă o atinge atacantul, atunci se lasă jocul să continue. Asta am vrut să îmi dau seama, dacă atacantul a lovit mingea„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj

Dan Petrescu este speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj! Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre Constantin Budescu, mijlocașul celor de la Petrolul adus, în vara anului trecut, de la FC Voluntari. Budescu a fost doar rezervă la startul partidei.

Reclamă
Reclamă 4

„Condiții grele pentru noi, în primul rând. Ei se odihnesc și ne așteaptă.

Sunt ceva probleme de lot. Avem doar un suspendat, pe Yuri, din păcate. Și foarte mulți jucători obosiți. Posibil ca doi-trei nici să nu facă deplasarea. Vedem după antrenamentul de mâine dimineață. Sunt și ceva răceli, accidentări. Exact la ceea ce mă așteptam după un meci cu o asemenea intensitate (n.r. cel cu Lazio).

Mie mi se pare că, la meciul cu Sibiul, ziceai că are 20 de ani, așa a alergat (n.r. Constantin Budescu). Și știți că, dacă Budescu are chef să joace fotbal, câștigă cu orice echipă Petrolul, pentru că e un jucător deosebit. Cum zice Gică Hagi, un decar, care poate să inventeze orice, oricând. Iar, pe lângă el, un Grozav, alt jucător extraordinar… Irobiso. Formează o tripletă în atac de speriat, în opinia mea. Și Jair, la mijloc, cu Seto.

Reclamă

O echipă care s-a bătut la play-off. Nu știu dacă se mai bate. Nu știu dacă mai are timp să ajungă. A fost, până acum, surpriza plăcută a campionatului. Era și SIbiul, dar Sibiul, pe final, a început să cadă. Atuul numărul unu al Petrolului este Budescu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și