Închide meniul

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 9:52

Reclamă
Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai "roş-albaştrilor" revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous

Jucătorii FCSB-ului, la finalul unui meci / Profimedia Images

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul liderului din Liga 1. Elias Charalambous va avea, astfel, mai multe soluţii pentru meciul de miercuri, cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe şi Ovidiu Popescu au primit acceptul din partea medicilor să revină la antrenamentele FCSB-ului.

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous

Potrivit spotmedia.ro, Luis Phelipe și Ovidiu Popescu vor fi în lotul FCSB-ului pentru următoarele partide.

Sepsi – FCSB se dispută miercuri, de la ora 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa patronată de Gigi Becali e foarte aproape să cucerească un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

FCSB are 45 de puncte, cu 11 mai mult decât locul 2, ocupat în prezent de Universitatea Craiova. Costel Gâlcă a obţinut o victorie importantă la debutul pe banca Universităţii Craiova. Sepsi – Universitatea Craiova s-a terminat 1-3.

Reclamă

Farul Constanţa a urcat pe 3, după ce a umilit-o pe CFR Cluj, învingând-o cu 5-1. Farul are acum 32 de puncte, iar ardelenii au rămas cu 31 de puncte. Rapid e pe 5, cu 29 de puncte, iar Sepsi e ultima clasată în play-off, cu 27 de puncte.

Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului

Dan Şucu a avut o reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că acum înţelege ce înseamnă „Singuri împotriva tuturor” De asemenea, Şucu a vorbit şi despre accidentarea lui Hromada.

Dan Şucu a atacat arbitrajul lui Marcel Bîrsan şi a lansat şi un atac la adresa fanilor FCSB, care l-au „bombardat” cu hârtii pe mijlocaşul Rapidului în timp ce acesta era dus cu targa spre ambulanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”.

Sunt în drum spre spital cu Hromada, care are fractură. Din păcate, când era pe targă, suporterii aruncau cu obiecte spre el”, a spus Dan Şucu pentru primasport.ro.

„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a pus tunurile pe brigada condusă de Marcel Bîrsan.

Arbitrul din cabina VAR, Radu Petrescu, a fost atacat în termeni duri de finanţatorul Rapidului. Angelescu avertizează că a fost o viciere de rezultat şi că jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ meritau să câştige.

Victor Angelescu aşteaptă explicaţii de la preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

Reclamă

Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi”

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze.

Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune…”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și