Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Angelescu îi răspunde lui Marius Șumudică: „Nu are cum să fie un eșec intrarea în play-off!” + Când se va lupta Rapid la titlu

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 13:02

Reclamă
Victor Angelescu îi răspunde lui Marius Șumudică: Nu are cum să fie un eșec intrarea în play-off!” + Când se va lupta Rapid la titlu

Victor Angelescu și Marius Șumudică/hepta

Victor Angelescu, acționar la Rapid, îi răspunde lui Marius Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a vorbit în termeni duri despre șefii Rapidului, considerând un eșec, dacă formația bucureșteană va obține doar calificarea în play-off, în actualul sezon de Liga 1.

Victor Angelescu îi răspunde lui Marius Șumudică

Victor Angelescu susține că obiectivul Rapidului, în acest moment, este să intre în play-off. Apoi, pentru a nu fi considerat un sezon ratat, echipa giuleșteană ar trebui să se califice în cupele europene.

Totodată, acționarul de la Rapid spune că, în sezonul viitor, își dorește ca Rapid să se lupte cu șanse reale la câștigarea titlului de campioană.

Nu are cum să fie un eșec intrarea în play-off, pentru că, după cum știți, obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Normal că, după intrarea în play-off, vom vrea să atacăm cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

Deci, nu putem să considerăm un eșec dacă intrăm în play-off. Depinde ce figură facem. Dacă intrăm în play-off și jucăm foarte prost, și pierdem majoritatea meciurilor, normal că va fi un eșec, cum s-a întâmplat cu FC Argeș anul trecut, de exemplu. Dacă intrăm în play-off și ajungem în cupele europene, este un an foarte, foarte bun. Și contează impresia pe care o lași, cum ai jucat meciurile… poate poți să termini pe locul 5 și să nu prinzi vreo cupă europeană, dar poate ai avut ghinion și tu ai jucat foarte bine. Deci, în momentul de față, nu suntem încă intrați în play-off, mai avem nevoie de puncte.

Noi ne dorim să ne batem la titlu, pentru că suntem Rapid și un club de tradiție. Dar, în momentul de față, avem acest obiectiv. Vom vedea, când se va intra în play-off, care este diferența de puncte dintre noi și principalele contracandidate.

Dar, din punctul meu de vedere, titlul nu este un obiectiv realistic. Nu că nu ni-l dorim, dar nu este un obiectiv realistic, pentru că suntem abia în al doilea an de Liga 1. În momentul de față, nu suntem capabili să emitem pretenții reale la titlu. În sezonul viitor, dorim să ne batem la titlu.

Reclamă

Când o să avem de anunțat un transfer, o să știți! Suntem în anumite negocieri cu mai mulți jucători”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, Rapid se află pe locul 4 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Declarația lui Marius Șumudică

„La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici.

Este o enigmă, pentru că nu înțeleg de ce nu fac transferuri, sunt blocat. S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate ți mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bată la primele două-trei locuri.

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer?

Trebuiau jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu înteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:41

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania: „Aţi fost parte din povestea noastră”

21:06

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români: „Povestea noastră continuă! Am demonstrat că suntem o familie!”

20:47

Monica Niculescu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Care sunt cele două perechi care vor reprezenta România la dublu

20:24

„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro!” Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

20:20

Mark Cavendish a scris istorie în Turul Franţei! Britanicul l-a depăşit pe Eddy Merckx şi a stabilit un nou record

20:00

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: „Îşi betonează defensiva”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și