Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Angelescu, prima reacție după ce Rapid a scăpat de interdicția la transferuri: „Am plătit sume mult mai mari în trecut!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 18:57

Victor Angelescu, prima reacție după ce Rapid a scăpat de interdicția la transferuri: Am plătit sume mult mai mari în trecut!”

Victor Angelescu reacţie după două înfrângere Rapid

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Angelescu a oferit prima reacție, în eclusivitate, pentru AS.ro, după ce Rapid a scăpat de interdicția la transferuri. Formația giuleșteană primise interdicție la transferuri din cauza restanțelor salariale către fostul mijlocaș sârb Nemanja Milisavljevic, care se ridicau la 95.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a anunțat și faptul că foștii jucători ai Rapidului, Alexandru Păcurar și Tibi Bălan, care se judecă cu echipa bucureșteană pentru restanțe salariale, nu pot primi niciun ban din partea actualului club din Giulești, deoarece ar fi înscriși în insolvența vechii societăți.

Victor Angelescu, prima reacție după ce Rapid a scăpat de interdicția la transferuri

Omul de afaceri a confirmat, informația oferită de gsp.ro, conform căreia Rapid a scăpat de interdicția la transferuri.

„Da (n.r. Rapid a scăpat de interdicția la transferuri). Nu, este cu totul și cu totul alt caz (n.r. la Alexandru Păcurar și Tibi Bălan). Nici Păcurar, nici Bălan, nu au cum să primească vreo sumă de la noi. Au fost înscriși în insolvența Rapidului vechi, al lui Copos sau cine era atunci când a intrat firma în insolvență. Nu au cum să ia nicio sumă de bani de la noi.

Am plătit sume mult, mult mai mari, în trecut. Deci, nu se punea problema la suma pe care am avut-o de plătit către Nemanja Milisavljevic”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Victor Angelescu: „Matematic, sunt șanse la titlu!”

Totodată, Victor Angelescu a spus că se așteaptă la un meci greu cu Farul și că, deși matematic Rapid are șanse la titlu, obiectivul echipei este să se claseze pe un loc de cupe europene.

„Este un meci foarte greu, ocupanta locului 1. Am mai jucat cu ei de curând. Știm, sunt o echipă foarte bună. Sper să arătăm bine și să câștigăm, pentru că jucăm acasă.

Matematic, sunt șanse la titlu. Dar pe mine mă interesează să ne clasăm pe o poziție care să ne permită să mergem în cupele europene. Dacă vom avea meciuri foarte bune, de ce nu? Dar, în momentul de față, nu este un obiectiv pentru noi”, a mai spus Victor Angelescu.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Farul este programat pentru sâmbătă, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte obținute.

Valentin Costache, obiectiv măreț la Rapid

Extrema giuleștenilor susține că încă speră ca, la finalul sezonului, să ridice trofeul de campion.

„Păi, încercăm să luăm meci cu meci, să câștigăm, cel mai important e următorul meci și nu poți să îți faci o idee, pentru că dacă nu câștigi, degeaba spui că nu vrem să ne batem acolo sus, dacă nu câștigi meciurile decisive, nu poți să speri la nimic, de-asta trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm fiecare meci în parte.

Eu, sincer, mi-aș dori să câștigăm campionatul, asta vorbeam și cu băieții în vestiar, dacă câștigăm fiecare meci, sunt șanse, e normal, dar v-am zis, meci cu meci și după aceea o să vedem, dar eu personal, îmi propun să câștigăm campionatul.

(n.r. dacă se gândesc zilnic la câștigarea titlului) Normal. Știi cum e, dacă nu crezi și nu visezi, nu cred că poți să te gândești mai sus niciodată. (n.r. dacă visează și la o participare în cupele europene) Normal, cred că și ăsta ar fi unul dintre obiectivele noastre”, a declarat Valentin Costache, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Victor Angelescu, prima reacție după ce Rapid a scăpat de interdicția la transferuri

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și