Închide meniul

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova: „A dispărut o perioadă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 decembrie 2022, 21:57

Reclamă
Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova: A dispărut o perioadă!”

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă (66 de ani) a antrenat-o pe Universitatea Craiova timp de patru luni, în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Fostul tehnician din Bănie susține că, în opinia sa, Ștefan Baiaram (19 ani) este cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova, deși, în ultima perioadă, a avut fluctuații de formă.

„E vorba de materia primă. Dacă-l luăm pe Baiaram. Când am plecat, Baiaram era jucătorul cel mai valoros care venea din urmă. A dispărut o perioadă, n-a jucat, nu știu ce s-a întâmplat.

Abia într-un târziu a ajuns să joace, fiind din punctul meu de vedere cel mai valoros jucător din echipă, dar cu accidentări, cu programul prost, programul de pregătire pentru un puști ca el… Ăsta e un motiv foarte important, lotul și valoarea jucătorului”, a declarat Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cine este idolul lui Ștefan Baiaram

Într-un interviu din luna octombrie, Ștefan Baiaram dezvăluia faptul că idolul său este regretatul Ilie Balaci, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima.

„Din România, apreciez câțiva fotbaliști. Îmi place foarte mult Denis Alibec, îmi place cum protejează mingea, ce tehnică în regim de viteză are, cum șutează la poartă, este un fotbalist foarte bun pentru campionatul românesc. Sper să iau cât mai mult din calităţile lui şi să le îmbunătăţesc.

Ca fundaş, mi-a fost cel mai greu cu Gabi Tamaş, am avut multe clinciuri cu el, este un adversar foarte greu de driblat.

Reclamă 4 / 0/3

Ca stil de joc, încerc să-i calc pe urme legendarului Ilie Balaci, Dumnezeu să-l odihnească. Este un idol pentru mine şi pentru familia mea. Sper să reuşesc şi eu măcar puţin din ce a reuşit dumnealui, am urmărit multe secvenţe cu el”, spunea Ștefan Baiaram, la finalul lunii octombrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și