Închide meniul

Victor Piţurcă, anunţ sumbru despre viitorul lui Dan Petrescu: „Ştim că nu are răbdare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2022, 22:05 / Actualizat: 30 august 2022, 23:15

Victor Piţurcă, anunţ sumbru despre viitorul lui Dan Petrescu: „Ştim că nu are răbdare!

Victor Piţurcă a fost reţinut pentru 24 de ore

Victor Piţurcă este fostul selecţioner al naţionalei României / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Piţurcă, anunţ sumbru despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Fostul selecţioner crede că „Bursucului” îi va fi greu să reziste până la finalul sezonului pe banca ardelenilor, având în vedere începutul modest de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Victor Piţurcă lansează un avertisment şi pentru FCSB, despre care spune că îi va fi greu să se califice în playoff.

Victor Piţurcă, anunţ sumbru despre viitorul lui Dan Petrescu

Va fi dificil pentru el. Pierzând jocurile, se pierde și încrederea conducerii, despre care știm că nu are răbdare. FCSB și CFR Cluj să se gândească foarte bine dacă vor reuși să se califice în play-off. După cum au început, e destul de dificil„, a spus Victor Piţurcă la sport.ro.

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat încântat după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. „Bursucul” abia aștepta o pauză pentru fotbaliștii săi.

FCSB – CFR Cluj, programat inițial duminică, pe 4 septembrie, a fost amânat deorece ambele formații vor juca săptămâna viitoare primele partide în grupele Conference League.

Reclamă

„Ar fi fantastic, și pentru noi și pentru ei, să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme de lot, de accidentări și o foarte mare oboseală la echipă. Asta se vede.

Cred că cel mai bun jucător va fi pentru noi o pauză. Sunt convins că 2-3 zile de pauză vor rezolva problemele de la echipă. Îmi pare așa de bine că am amânat acest meci, nu va dați seama. Toată lumea are nevoie de o pauză.

Mi se pare că s-a facut ceva logic. Dacă ambele echipe au vrut… Și FCSB e într-o situație similară. N-au jucat așa de multe meciuri, dar au și ei ceva probleme de lot. Au văzut și ei cum e să fii în Europa, nu e așa ușor„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinatea partidei cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Joia viitoare, FCSB are un duel de foc cu West Ham, în timp ce CFR Cluj va juca cu FC Ballkani.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham
Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League

„Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.

Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!

Reclamă

Iar o să zică lumea că mă plâng, dar eu voiam West Ham, asta voiam. În cealaltă urnă vă spun cu cine voiam. Erau două echipe, una din Irlanda şi una din Scoţia. Pentru că mă întorceam tot în Anglia. Şi stilul lor mă avantaja pe mine mai mult. Dar niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi.

(Reporter: Dar care e norocul lui Dan Petrescu?) Nu la tragerile la sorţi. V-am zis ce vă doream. West Ham, Hearts… şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din 8 să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penalty-uri”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Recomandări
  • Victor Piţurcă, anunţ sumbru despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Petrescu, sub presiune la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și