Închide meniul

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous după un singur meci: „E un mare transfer! Are calitate, e lider!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 19:28

Reclamă
Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous după un singur meci: „E un mare transfer! Are calitate, e lider!

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous

Vlad Chiricheş, la revenirea la FCSB / Hepta

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous după un singur meci. Chiricheş a debutat la FCSB în partida cu Oţelul Galaţi şi a fost suficient pentru a-l încânta pe Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la FCSB e de părere că Vlad Chiricheş este o „adevărată lovitură” pe piaţa transferurilor.

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous după un singur meci

”Am fost întrebat de multe ori despre Vlad. Repet, sunt fericit să-l am în echipă nu doar pentru că e lider, are personalitate, dar și pentru că are calitate. El știe echipa, colegii, toți îl respectă.. Pentru noi e un mare transfer”, a spus Elias Charalambous înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB. Fundaşul de 33 de ani a revenit în Liga 1 după 10 ani. El a fost titular în victoria celor de la FCSB de la Galaţi, scor 2-0.

Chiricheş, care a evoluat 63 de minute în meciul cu Oţelul, a declarat la finalul meciului de la Galaţi că trebuie să se reobişnuiască cu mentalitatea din fotbalul românesc.

Reclamă
Reclamă 4

„E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit digisport.ro.

 

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:43

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

13:40

Despăgubiri uriaşe primite de familia lui Michael Schumacher, după ce a apărut un interviu fals cu legenda din Formula 1

13:10

Etapa de Formula 2 de la Monaco e live, în perioada 23-26 mai, exclusiv în AntenaPLAY! Programul complet

12:45

Mihai Stoica, mesaj clar despre şansele României la EURO 2024: „N-am aşteptări!” Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

12:41

Daniel Popa a semnat un contract uriaş cu FCSB! Salariu de senzaţie şi prime cu care Gigi Becali îl poate îmbogăţi

11:58

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj! Jucătorul a confirmat că va juca în Gruia

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și