Închide meniul

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Avertisment pentru FCSB

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 12:00

Reclamă
Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Avertisment pentru FCSB

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Vlad Chiricheş/ Profimedia

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Fundaşul roş-albaştrilor a transmis că duelul cu oltenii va fi unul extrem de dificil, pe care însă roş-albaştrii trebuie să-l câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova în etapa a treia de play-off. Partida va fi în această seară, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Vlad Chiricheş se gândeşte doar la victorie, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Vlad Chiricheş a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a declarat convins că partida de pe Arena Naţională va fi una „de foc”. Experimentatul fundaş a subliniat că oltenii formează o echipă foarte bună, deşi au pierdut calificarea în semifinalele Cupei României, în urmă cu câteva zile.

Chiricheş a mai transmis că FCSB trebuie să se impună în faţa Universităţii Craiova, pentru a-şi mări astfel avansul în fruntea primei ligi.

„Este un meci important și foarte greu. Poate oamenii nu îl văd atât de greu pentru că se gândesc că cei de la Craiova au pierdut meciul cu Oțelul, dar eu spun că este o echipă foarte bună și trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun ca să câștigăm”, a declarat Vlad Chiricheş, conform digisport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş a revenit în primul 11 al FCSB-ului etapa trecută. Acesta a fost titularizat, după şapte luni de pauză, şi i-a luat locul în primul 11 lui Joyskim Dawa.

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Fundaşul de 34 de ani a revenit într-un meci oficial după o pauză de şapte luni. Cu el în teren, FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Dacă cei din staff-ul roş-albaştrilor susţin că Vlad Chiricheş a fost extraordinar în meciul de la Ovidiu, nu de aceeaşi părere a fost şi Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost mulţumit de Vlad Chiricheş şi că s-a văzut experienţa sa, dar trebuie să îşi recapete ritmul. Din acest motiv, el s-a rezumat în a spune că fundaşul de 34 de ani a fost „bun”, nu „extraordinar”, aşa cum au spus cei din staff:

Reclamă 4 / 0/3

„Chiricheș a fost bine, mi-a plăcut de el, s-a văzut experiența lui, trebuie puțin ritm. Staff-ul a spus că a fost extraordinar, eu spun că a fost bun. Eu vreau viteză la fotbal, asta vreau eu. Dacă n-ai viteză, nu joci la mine. Aseară nu mi-a plăcut viteza. A doua atingere, pas la adversar”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Ultimul meci bifat de Vlad Chiricheș, înainte de cel cu Farul, a fost pe 28 august cu UTA. La momentul respectiv, fundașul s-a accidentat grav și la finalul anului trecut a fost supus și unei operații.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și