Închide meniul

Voluntari şi-a ales noul antrenor! Cine îl va înlocui pe Nicolae Dică! Anunţul oficial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 20:44

Voluntari şi-a ales noul antrenor! Cine îl va înlocui pe Nicolae Dică! Anunţul oficial

Voluntari şi-a ales noul antrenor

Nicolae Dică / Profimedia

Voluntari şi-a ales noul antrenor, după ce Nicolae Dică a fost demis. Ilfovenii s-au înţeles cu Florin Pîrvu, cel care recent s-a despărţit de Petrolul. Oficialii celor de la Voluntari au făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a fost demis, după ce Voluntari a ajuns pe loc direct retrogradabil. Fostul antrenor al FCSB-ului a rezistat doar şapte meciuri pe banca ilfovenilor, timp în care nu a înregistrat nicio victorie.

Voluntari şi-a ales noul antrenor! Cine îl va înlocui pe Nicolae Dică

Update: Voluntari a făcut anunţul oficial despre numirea lui Florin Pîrvu.

„Bun venit, Florin Pîrvu ! FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu.

În vârstă de 48 de ani, noul nostru antrenor este un fost mijlocaș defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și la CS Turnu Severin. Are și două apariții pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.

Reclamă

După retragerea din activitatea de fotbalist, a început cariera de antrenor, ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin, în 2011. Ulterior, a devenit antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu , iar mai apoi la Rapid București. Ca antrenor principal, el a condus în formațiile Chimia Brazi și Conpet Ploiești. A activat și în China, la Henan Jianye, acolo unde a fost tehnicianul formațiilor U19, U21 și al echipei a doua a clubului.

A revenit în România în 2023 când a fost numit antrenor principal la Petrolul Ploiești. Alături de ,,lupii galbeni” a terminat pe locul 8 stagiunea 2023/ 2024 .

În total, Florin Pîrvu a condus Petrolul în 48 de partide oficiale, bilanțul său însumând 16 victorii, 16 remize și 16 eșecuri.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari.

Bogdan Bălănescu, directorul general de la Voluntari, a făcut anunţul şi a confirmat faptul că Florin Pîrvu îl va înlocui pe Nicolae Dică: „Este adevărat, Florin Pârvu este noul nostru antrenor”, a transmis oficialul echipei ilfovene.

Florin Pîrvu a rămas liber de contract săptămâna trecută, după ce s-a despărţit de Petrolul, echipă cu care a ratat calificarea în play-off. Pe banca celor de la Voluntari, Pîrvu va avea o misiune extrem de dificilă, salvarea de la retrogradare.

Voluntari ocupă penultimul loc, după ce în ultima etapă a sezonului regular a fost depăşită de Dinamo. Ilfovenii au 14 puncte după înjumătăţire, cu unul mai puţin faţă de „câini”. De asemenea, sunt la două lungimi distanţă de locul care asigură rămânerea în Liga 1, loc ocupat de FCU Craiova.

Până să se înţeleagă cu Florin Pîrvu, oficialii celor de la Voluntari l-au ofertat şi pe Marius Şumudică. Antrenorul a dezvăluit că a refuzat oferta, însă nu exclude ca pe viitor să-i antreneze pe ilfoveni.

„Este adevărat că au fost discuții din partea celor de la Voluntari și Petrolul. Practic la Voluntari doar aș traversa strada și aș ajunge la stadion. Am refuzat pentru moment”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari

Nicolae Dică a fost dat afară de FC Voluntari! Conducerea ilfovenilor a decis să îl schimbe pe Nicolae Dică după doar o lună de când acesta a preluat echipa.

Reclamă

Potrivit digisport.ro, Dică s-a despărţit deja de Voluntari. Echipa ilfoveană ar fi început deja să caute înlocuitor, dar ar fi primit refuzuri de la Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu.

Dică fusese numit oficial antrenor al lui FC Voluntari pe 31 ianuarie.

”Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere (n.r. dacă mai are conducerea încredere în el). Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi.

Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, declara Nicolae Dică înainte de meciul cu U Cluj.

Dică nu a reuşit să o învingă nici pe U Cluj, iar conducerea ilfovenilor s-a hotărât că trebuie să producă un şoc la echipă înainte de startul play-off-ului. Voluntari e în prezent pe loc retrogradabil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și