Închide meniul

Zeljko Kopic, aşteptat să semneze! Oferta pe care a primit-o antrenorul „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 17:05

Reclamă
Zeljko Kopic, aşteptat să semneze! Oferta pe care a primit-o antrenorul „câinilor

Zeljko Kopic, aşteptat să semneze! Oferta pe care a primit-o antrenorul "câinilor"

Zeljko Kopic, în timpul meciului Dinamo - Oţelul 3-1 / Hepta

Zeljko Kopic e aşteptat să semneze! Dinamo i-a făcut antrenorului croat o ofertă de prelungire a contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul actual al lui Zeljko Kopic cu Dinamo expiră în vară, dar conducerea „câinilor” doreşte ca antrenorul croat să rămână la formaţia din Ştefan cel Mare.

Zeljko Kopic, aşteptat să semneze! Oferta pe care a primit-o antrenorul „câinilor”

Potrivit gsp.ro, conducătorii lui Dinamo doresc ca antrenorul croat să rămână pe banca „roş-albilor” indiferent dacă acesta reuşeşte să salveze echipa de la retrogradare sau nu.

Conducerea lui Dinamo e foarte mulţumită de munca depusă până acum de croat.

Dinamo e momentan pe locul 15 în Liga 1, cu o etapă înaintea încheierii sezonului regular. În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe UTA.

Reclamă

Dinamo – UTA se va disputa vineri, de la ora 20:00. „Câinii” au 26 de puncte, cu unul mai puţin decât locul 14, FC Voluntari. FC Voluntari joacă la această oră, în deplasare, cu Sepsi.

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul: „Vor avea emoţii mari cu retrogradarea”! Ce a spus de Dinamo

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul. Antrenorul lui FC Voluntari e convins că cine nu se va clasa în primele 6 echipe la finalul sezonului regular va avea emoţii pentru retrogradare în play-out.

Farul, U Cluj, Hermannstadt, UTA şi Sepsi se luptă pentru ultimele două locuri în play-off. Cel mai bine e poziţionat Farul lui Gică Hagi, care e acum pe 5, cu 42 de puncte. Constănţenii ar fi obţinut matematic calificarea în play-off dacă învingeau CFR Cluj, dar au fost egalaţi în minutul 82, printr-un eurogol al lui Ajeti.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: Se rupe ghinionul?) Sperăm să vină norocul și pe la noi, consider că în ultimele trei jocuri meritam să adunăm ceva puncte.

Orice echipă intră în play-out în primele jocuri va avea emoții mari cu retrogradarea.

(n.r.: Bătaie mare și cu Dinamo, te așteptai să revină?) Da, este un club de tradiție, când joacă acasă fanii sunt alături de ei, îi încurajează.

Mă așteptam ca Dinamo să revină, este un club de tradiție, au adus și jucători de valoare, cu salarii mari, în iarnă. Au buget mare și era normal să își revină”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi

Florin Prunea s-a declarat cucerit de un jucător de la Dinamo, după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi. Fostul internaţional l-a remarcat pe Eddy Gnahore, jucător transferat de Zeljko Kopic în această iarnă. Acesta s-a mai declarat convins că trupa din Ştefan cel Mare va evita retrogradarea, dat fiind jocul solid din ultimele meciuri.

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, în deplasare, scor 0-0, „cânii” ratând ocazii uriaşe. Formaţia lui Zeljko Kopic s-a apropiat la un singur punct de Voluntari, echipă care ocupă locul de baraj.

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eddy Gnahore, mărturisind că acesta este un real câştig pentru Dinamo. Fostul portar a transmis că se observă faptul că mijlocaşul a jucat la un anumit nivel, pe parcursul carierei sale, acesta evoluând pentru Napoli şi echipa de tineret a celor de la Manchester City.

Reclamă

„Un jucător foarte bun, un real câștig pentru Dinamo. Se vede că a jucat la un anumit nivel. Ajută foarte mult la Dinamo. Este un real câștig.

Dar și Seljmani este un jucător bun. Eu cred că va ajuta Dinamo foarte mult. Un jucător tehnic”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui Vezi toate știrile
Citește și