Închide meniul

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul: „Vor avea emoţii mari cu retrogradarea”! Ce a spus de Dinamo

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 15:54

Reclamă
Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul: „Vor avea emoţii mari cu retrogradarea! Ce a spus de Dinamo

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul

Nicolae Dică, la conferinţa de presă / AntenaSport

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul. Antrenorul lui FC Voluntari e convins că cine nu se va clasa în primele 6 echipe la finalul sezonului regular va avea emoţii pentru retrogradare în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul, U Cluj, Hermannstadt, UTA, Sepsi şi Petrolul se luptă pentru ultimele două locuri în play-off. Cel mai bine e poziţionat Farul lui Gică Hagi, care e acum pe 5, cu 42 de puncte. Constănţenii ar fi obţinut matematic calificarea în play-off dacă învingeau CFR Cluj, dar au fost egalaţi în minutul 82, printr-un eurogol al lui Ajeti.

Nicolae Dică le avertizează pe echipele care nu prind play-off-ul: „Vor avea emoţii mari cu retrogradarea”! Ce a spus de Dinamo

(n.r.: Se rupe ghinionul?) Sperăm să vină norocul și pe la noi, consider că în ultimele trei jocuri meritam să adunăm ceva puncte.

Orice echipă intră în play-out în primele jocuri va avea emoții mari cu retrogradarea.

(n.r.: Bătaie mare și cu Dinamo, te așteptai să revină?) Da, este un club de tradiție, când joacă acasă fanii sunt alături de ei, îi încurajează.

Reclamă

Mă așteptam ca Dinamo să revină, este un club de tradiție, au adus și jucători de valoare, cu salarii mari, în iarnă. Au buget mare și era normal să își revină”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Sepsi – Voluntari se joacă mâine, de la ora 17:00. Voluntari e momentan pe locul 14 în Liga 1, loc de baraj. Ilfovenii au un punct mai mult decât Dinamo, echipa aflată pe locul 15.

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024: „E din altă Ligă, am contribuit şi eu la această formă a lui”

Nicolae Dică îl cere pe Florinel Coman la EURO 2024. Antrenorul lui FC Voluntari a declarat într-o conferinţă de presă că vedeta FCSB-ului este cel mai bun jucător din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dică a subliniat că a contribuit şi el la forma lui Coman, în perioada în care o antrena pe FCSB.

(n.r: Coman pare din altă Ligă?) Da, într-adevăr, este un jucător în formă maximă. În acest moment, cred că este cel mai bun jucător din campionatul României. Ați văzut și voi, și cu noi a reușit două goluri senzaționale. E jucător de echipă națională.

Mă bucur pentru el că a reuşit să ajungă la o formă foarte bună. Din punctul meu de vedere, am contribuit și eu la această formă a lui, atunci când m-am întors la FCSB trecea printr-o perioadă grea și eu l-am pus căpitan de echipă, i-am dat încredere. A avut și evoluții bune când am fost eu, am reușit să ne calificăm în grupe în Conference League.

Merită acest lucru. Am văzut că muncește, când muncești vin și satisfacțiile.

(n.r.: E greu de oprit?) Pentru noi a fost greu de oprit.

„Îmi doresc să fie la naţională”

(n.r: Poate fi „bombă” și la EURO?) Eu îmi doresc, cred că toată lumea își dorește ca el să fie la națională și să joace cu un randament mai bun decât o face la Steaua (n.r: FCSB).

(n.r: L-ai consiliat și mental, ai vorbit cu el, ai purtat discuții în privat?) Bineînțeles.

Reclamă

(n.r: Era căzut?) În momentul când m-am dus acolo am discutat cu el, de asta a și fost primul căpitan de echipă.

(n.r.: În ce campionat îl vezi?) La calitățile pe care le are poate să joace în orice campionat din Europa, are forță și viteză. Atâta timp cât ai forță și viteză, poți juca în orice campionat”, a mai declarat Nicolae Dică în conferinţa de presă de dinainte de meciul Sepsi – Voluntari de mâine.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și